banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding ezan Saadet Partili Nazır Cihangir İslam Tarihi Yeşil Cami

AGD Genel Başkanı’ndan Saadet Partisi’ne ziyaret

Tural ŞAHBAZLI (KAHRAMANMARAŞ İGFA)Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan, Ahmet Zor'un daha önce Anadolu Gençlik Derneği çalışmalarında birlikte hizmet ettiği çok hayırlı çalışmalar yapan bir kişi olduğunu söylerken, " Şimdi de Allah’a hamdolsun Kahramanmaraş gibi mübarek bir şehrin Saadet Partisi il başkanlığı vazifesini yürütüyor. Bizler de bugün geçmişe dair o birlikteliklerin etkisi ile başkanımıza burada bir hayırlı olsun ziyareti yapalım dedik" açıklamasını yaptı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Zor ise "Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanımız Salih Ağabeyimiz bugün bizleri ziyaretleri ile onure etti. Anadolu Gençlik Derneği'nin yeri bizim için her zaman farklıdır. Sevgi ve kardeşliğin teminatı sloganı ile faaliyet yürüten AGD gençliğin umududur. Sayın Salih Turhan başkanımıza ziyaretleri için teşekkür ederim" diye konuştu

Parti Binasında gerçekleşen ziyarete Anadolu Gençlik Derneği Yöneticileri ve Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Yönetimi katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263