Öne Çıkanlar finansal okuryazarlık Ergene Nehri yutma bozuklukları engeliler ayvalık 29 göçmen

AK Parti 7. Ardahan Olağan Kongresi yapıldı

ARDAHAN (İGFA) - AK Parti Ardahan İl Başkanlığı 7. Olağan Kongresi, Kazım Karabekir Spor Salonu'nda yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongreye video konferans ile katıldı.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında sosyal mesafe ve maske kuralına uyularak yapılan kongrede davetliler alana ateş ölçümleri yapılarak alındı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongreye;  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Eski Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Kongrede konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "Marmaray'ı yaptık. Biz hayallerimizi, rüyalarımızda gördük. Kürt sorununu çözmeyi biz hep hayalimizde kurduk. Bazen sabrettik. Bu ülkede muhafazakarların başörtü sorununu, kat sayı adaletsizliği sorunu vardı , Bunu içimizde hissettik, hayallerimizde hissettik , bunu bazen rüyalarımızda gördük, bazı geceler uyuyamadık. Bu hayallerimizi rüyalarımıza yerleştirdiğimiz sürece Allah’ın izniyle 20 yıl boyunca 15 seçim nasıl kazanmışsak, bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263