Öne Çıkanlar Kutsal kur şantaj Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu

Ayhan Şen'den gövde gösterisi

Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusu yapan Ayhan Şen için ailesi, hemşerileri, arkadaşları ve partilileri görkemli bir program düzenledi. Destek için parti binası önüne yüzleri aşan bir araç konvoyu geldi. Şen'e destek için gelen insanların çoğu parti binasına giremedi.


Ayhan Şen için Darıca CHP İlçe Binası Toplantı Salonu'nda düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Gürer Yıldırım, "31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimleri sizlerin desteği, birlik ve beraberlik ruhu içinde kazanacağız. Mühür başkanımız Yakup Törk'tedir. Kendisini Süleyman yapacağız. Ayhan Şen arkadaşımızın meclis üyeliği aday adaylığı başvurusu hayırlı olsun. Sizlerin kendisine ve partimize olan bu ilgisini görmek çok güzel."dedi. İlçe Başkanı Yıldırım'ın ardından partililerine ve salonu dolduran davetlilere yönelik bir konuşma gerçekleştiren CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, "Ayaklarınıza sağlık. Ayhan kardeşimizin arkasında durmak, ona destek vermek ve CHP bayrağını Darıca Belediyesi'ne dikmek üzere buraya geldiniz. Gördüğüm bu sıcaklık ve bütünlük bana seçim kazanma yolunda büyük motivasyon sağlıyor. Darıca'nın nasıl kötü yönetildiği ortadadır.Ben Süleyman olmaya değil sizlerle beraber Darıca'yı yönetmek için adayım. Sizlerde bu yönetimden şikayetçi iseniz, memnuniyetiniz yoksa sizler ve sizlerin çevresi ile hep birlikte bu yönetimin değişimini sağlayacağız. Darıca'da değişimden yanaysanız, çocuklarımızın geleceğinşi düşünüyorsak, Darıca'da aş, iş, kültürel, sosyal ve spor alanları ile gençlerimize katkı yapacaksak 31 Mart akşamına kadar birbirimize sımsıkı sarılmaya devam edeceğiz.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN VAR GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM

Ayrıca sizin bir hemşeriniz ve kardeşiniz olarak bu sözü sizden istiyorum. O tarih geldiğinde sizlerin iktidar olacağı ve sizlerin yöneteceği Darıca'da bir yönetim dönemi başlayacak. Sizler bize mahallede ki sorunlarınızı aktarmaya devam edin. Önerileriniz, tavsiyeleriniz varsa dinlemek isterim. Seçim sürecini de birlikte sürdüreceğiz belediyeyi de birlikte yöneteceğiz."dedi. CHP Darıca Belediye Başkan Aday Yakup Törk son olarak sözü Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylı başvurusnu gerçekleştiren Ayhan Şen'e bıraktı. Şen kısa selmalama konuşmasında, "Ben sizden bir söz istiyorum ayrıca size bir söz vereceğim. 31 Mart akşamına kadar adayımız Yakup Törk'e, meclis üyesi aday adayınız bana ve partimize destek verecek misiniz? Ben de sizlere ilçemizin ve ilçe halkımızın eksiklerinin, iht,iyaçlarının giderilmesi noktasında takipçisi olacağıma, sorunların çözülmesinde var gücümle çalışacağıma söz veriyorum."dedi. Konuşmaların ardında Şen dosyasını ilçe başkanlığına sunarak davetlilere katılımından dolayı teşekkür etti. 1973 Kars doğumlu olan Ayhan Şen Darıca'da ticaret ile uğraştığınıda belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Selahattin ozturk 5 yıl önce

Bn şahsen Ayhan kardeşimizin yanındayım.ona çıkmış olduğu bu seferde başarılar diliyorum.ve, ayrıca,tebrik ediyorum.

Avatar
Sezer 5 yıl önce

Bu adam yolumda başarılı olucak

banner266

banner263