Öne Çıkanlar CHP polis Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Babacan: "Erdoğan'a hiç inanmıyorum"

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile 13 yıldır birlikte çalışmış bir arkadaşı olarak Erdoğan'ın gençlerin işsiz kalsın diye çalıştığına hiç inanmadığını söyledi.İSTANBUL (İGFA) - DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İstanbul’da partisinin Sultangazi ilçe kongresinde konuştu.

Babacan, hükümetin ekonomi politikalarına göndermede bulunarak, "Nerede arıza çıkaracak diye herkes küçük ortağa bakıyor" diyerek, "Sayın Erdoğan, iktidarının anahtarını, krizlerin ortağı Bahçeli’ye teslim etti. Artık Erdoğan’ın çizgisini, kendisine oy veren vatandaşlarımız değil, küçük ortak belirliyor. Ne yapacak, ne talep edecek, nerede arıza çıkaracak diye herkes küçük ortağa bakıyor. Sayın Bahçeli, adeta bir kayyum gibi iktidarın başında. Yetkiyi milletten almadan, Erdoğan’dan alıp ülkeyi yönetme gayretinde" diye konuştu.

Kendisiyle 13 sene birlikte çalışmış bir arkadaşı olarak, Cumhurbaşkanı’nın ülkeyi yoksullaştırmak istediğine hiç inanmadığını ifade eden Babacan, "Gençler işsiz kalsın diye çalıştığına da inanmıyorum. Böyle bir şeyi düşünemiyorum. Kriz çıksın diye uğraşacağını da zannetmiyorum. O kadarını yapmaz. Ama bilmiyor. Bilmediğini de bilmiyor. Biliyorum zannediyor. Hem doğruyu hem nerede hata yaptığını bilmiyor. Bilenlerle de çalışmıyor. Yanında liyakat sahibi, işini düzgün yapan, ehil insanlar neredeyse kalmadı. Kendisine anlatılan abuk sabuk teorilerle ülkeyi yönetmeye çalışıyor" dedi.

Yakın dönemdeki benzin ve ekmek kuyrukları ile marketlerdeki satış sınırlamalarının görüntülerini kürsüye yansıtan Babacan, "Bu kafayla giderlerse ülke benzin ve doğal gaz bulamaz" çağrısında bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263