banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding Saadet Partili Nazır Cihangir İslam ezan Tarihi Yeşil Cami

Babacan: "Ülkenin ekonomisini mahvettin!"

 (İGFA) - DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Yozgat’ta partisinin Akdağmadeni ilçe kongresinde konuştu. Babacan’ın gündeminde ekonomi vardı.

Ülkenin büyük bir belirsizlik içinde olduğunu kaydeden Genel Başkan Babacan, "Sisli havada nasıl herkes duruyor ve yavaşlıyorsa, yatırımcılar da yavaşlar.  Şu son üç beş senelik sisli havayı silip atacağız ülkemizin üzerinden.  Hep beraber özgür, zengin, iddialı ve itibarlı bir ülkenin yurttaşı olmanın huzurunu yaşayacağız. İnanın az kaldı. Enseyi karartmaya gerek yok" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi’nin yürürlüğe girdiği 9 Temmuz 2018 tarihinden itibaren dolar kurunun seyrini ekrana yansıtan Babacan, “Sayın Erdoğan, yazdığı ekonomi kitabının kapağına bu grafiği koyabilir. Bu grafik hepsini özetliyor.” diye konuştu.

"SİZ KENDİ KİTABINIZI YAZIN"

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Ekonominin kitabını yazdık, yazmaya devam ediyoruz” açıklamalarını da izleten Babacan, “O hangi kitap? Bizlerin ekonomiyi yönettiğimiz dönemden, ortak akıl ve istişarenin egemen olduğu dönemden bahsediyorsa, o kitabı yazanlar başkaları. Bizler kendisine rağmen yazdık. O günlerde dolar 1 lira, 2 liraydı. Artık eski dönemin başarıyla övünmeyi bırakın. Son beş altı yılı anlatın. Eğer bir şeylerin kitabını yazdım diyorsanız, şu son üç buçuk yıllık dönemin kitabını yazın. Ülkenin ekonomisi mahvoldu” diyerek isyan etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263