banner280
Öne Çıkanlar 2019 AA 6 kişi 2018 2 ölü

Bahçeli: "Adayımız belli, seçimin zamanı da"
ANKARA (İGFA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın dimdik ayakta olduğunu belirterek, "Cumhurbaşkanı adayımız bellidir. Seçimin ne zaman yapılacağı da" diyerek aday tartışması yapanlara sosyal medya hesabından göndermelerde bulundu.

Bahçeli, paylaşımında, "Zilletin aday meselesi milletin meselesi değildir" diyen Bahçeli, "Terörist Demirtaş’ın kanlı teklifleri, Sorosçu Kavala’nın kansız tembihleri, dış mihrakların karmaşık tertipleri, PKK/FETÖ kaotik tezvirleri, Kılıçdaroğlu ve diğerlerinin kirli tezgâhları aziz Türk milletine sökmeyecektir. Kendi isimlerini parlatmak için yakın çevrelerini kullanan malum beşli çetenin demokrasiye sürülmüş kara bir leke, Türk siyasetine sirayet etmiş istismar ve izansızlık numunesi olduklarını inanıyorum ki yakın bir zamanda herkes idrak ve ifade edecektir. Zillet ittifakı bir strateji kapsamında aday tartışmasını hem yapıyor hem de yaptırıyorken Cumhur İttifakı dimdik ayaktadır. Bayağı dedikoduların hepsi bühtan ve beyhudedir. Cumhurbaşkanı adayımız bellidir, seçimin ne zaman yapılacağı da bilinmektedir" ifadelerini kullandı.

Zillet ittifakı bir strateji kapsamında aday tartışmasını hem yapıyor hem de yaptırıyorken Cumhur İttifakı dimdik ayaktadır. Bayağı dedikoduların hepsi bühtan ve beyhudedir. Cumhurbaşkanı adayımız bellidir, seçimin ne zaman yapılacağı da bilinmektedir.

— Devlet Bahçeli (@dbdevletbahceli) September 16, 2021

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263