banner280
Öne Çıkanlar CHP Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası SASKİ

Bahçeli: "Erken seçim, derhal seçim yok!"

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de düzenlenen partisinin grup toplantısında muhalefetin 'seçim' söylemlerine göndermede bulunarak, "Erken seçim yoktur, hemen seçim yoktur, derhal seçim yoktur. Bu tavizsiz karar ve irade beyanına sevseniz de sevmeseniz de alışmalısınız" dedi. ANKARA (İGFA) - Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurun kaderinin Cumhuriyetin kaderi olduğunu altını çizdi.

"Türkiye'yi kaos tetikçilerinden fedakarca koruyacaktır. Çalışacağız, çağıracağız, sular gibi coşacağız" diyen Bahçeli, "Emek vereceğiz, mücadele edeceğiz, mutlaka başaracağız" diyerek, program ve ziyaretlerde partimizi temsilen görev yapan bütün dava arkadaşlarımı bir kez daha yürekten tebrik etti.

Geleceğin yol haritasını geçmişin tecrübeleriyle çizmekten başka çarelerinin olmadığını söyleyen Bahçeli, "Türk milleti yaklaşık 200 yıldır ekonomik baskılara, siyasi dayatmalara maruz kalmıştır. Daha istikrarlı bir ekonomi, daha güçlü bir devlet özlemi milli yüreklerde kor gibi yanarak alev alacağı zamanı beklemiştir. Umudunu hiç kaybetmemiş, kutlu hedeflerinden en ufak sapma göstermemiştir. Siyasi tarihi kültürel varlığımız, ekonomik yaptırımlarla taciz edilmiş, sürekli tahribata uğramıştır. Bu ülke hepimizindir. Temiz bir dil kullanmak, empati yapmak, meseleleri geniş bir açıyla ele almak herkesin müşterek sorumluluğudur. Birbirimizi suçlayarak kin ve öfkelerimizi yarıştırmak Türkiye'ye yapılabilecek en büyük kötülüktür" diye konuştu.

"SANA VE YEDİ SÜLALENE YÜZ YIL YETER..."

Konuşmasında muhalefete de seslenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine “yüreğinde bir damla millet sevgisi varsa erken seçimin kapısını aç” dediğini anımsatarak, "Sayın Kılıçdaroğlu, benim millet ve vatan sevgimin fitresini versem sana ve yedi sülalene yüz yıl yeter. Erken seçim yoktur, hemen seçim yoktur, şimdi seçim yoktur, derhal seçim yoktur, bu tavizsiz karar ve irade beyanına sevsen de sevmesen de alışman, bununla da kalmayıp riayet etmen tavsiyemdir" dedi.

"Mersin’de miting yapacağına, ilk adımı kan kardeşin HDP’yle birlikte Kandil’de atmanın önünde hiçbir mani hal görülmemektedir." diyen Bahçeli, "En azından size yakışacak olan budur, sizin fıtratınızla da münasiptir. Zillet ittifakını uyarıyorum, sokaklarda gelecek aramayın. Sokak aralarında iktidar bulacağınızı zannetmeyin. Sokak sokak gezip halka nifak aşılamayın. Hesabını veremeyeceğiniz, altından kalkamayacağınız, bedeline katlanamayacağınız müptezelliklere, skandal yanlışlara tevessül etmeyin" diye konuştu.

  https://twitter.com/MHP_Bilgi/status/1465586262593712132

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263