banner280
Öne Çıkanlar CHP Necmettin Kuyucu Tarihi konak Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası SASKİ

Başkan Toltar, halk günü toplantılarına devam ediyor

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın göreve geldiği gün başlattığı halk günü toplantıları tekrar başladı. Başkan Toltar vatandaşları makamında ağırlayarak sorunlarını dinledi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın vatandaşın sorunları bire bir dinlemek için başlattığı halk toplantıları bu hafta yeniden start aldı. Dilovası'nın değişik mahallelerinden gelen vatandaşlar sorun ve şikâyetlerini Başkan Toltar'a ileterek çözüm aradılar. Halk toplantısına vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken sabah başlayan halk günü toplantısı öğleden sonra sona erdi.

TEK TEK NOT ALDI VE TALİMAT VERDİ

Makamında ilçe sakinlerini misafir eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte vatandaşı karşıladı. Vatandaşları tek tek dinleyen Başkan Toltar, sorunları tek tek not alarak gerekli birimlere talimatlar verip vatandaşın sorununun çözümü için çalışmalar başlattı. 

HALKIMIZI DİNLİYORUZ

Halk gününde vatandaşın sorunlarını tek tek dinleyen Dilovası Belediye Başkanı Toltar, “Göreve gelişimizde başlattığımız ve güzel bir havanın oluştuğu halk günü toplantılarımıza ne yazık ki süreç içerisinde yoğun iş temposu olsun, ülke gündeminde ki yaşananlar olsun ve ilçemizde ki sorunlar olsun bir süre ara vermek zorunda kaldık. Bu süre zarfında yine halkımızdan kopmamak adına zaman zaman halkımızı dinlemek için mahallelere indik. Onların mahallelerine ve evlerine konuk olduk. Ama halk günü buluşmalarımızın halkımız adına daha verimli olduğunu düşünerek halk günü buluşmalarına kaldığımız yerden devam etmek için ekibimizle tekrar çalışma başlattık. Bu vesile ile yine halkımızla bir araya gelecek ve sorunlarını bire bir dinleyerek çözümü noktasında çalışmalarımıza devam edeceğiz."dedi.

MAKUL SORUNLARA ANINDA ÇÖZÜM

Başkan Toltar, "3,5 yıldır halkımıza hizmet etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bu süre içerisinde her zaman Dilovamız ve halkımız için bir şeyler yapabilme telaşı içerisinde olduk. Tabi bu çalışma ortamı içerisinde halkımızı da dinlemek en tabi görevimizdir. Halkımızdan gelen makul ve mantıklı her soruna anında çözüm bulmak için halk toplantılarımıza bundan sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz."dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263