Öne Çıkanlar CHP polis Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Bıyık: Hem kendimize, hem ekibimize güveniyoruz

AK Parti Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık düzenlediği basın toplantısında seçim öncesi görüşlerini açıkladı. Darıca Teras Kafe’de yapılan toplantıda Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve İlçe Başkanı Ufuk Acay’da hazır bulundu. 

İlk olarak konuşan Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, "Yerel seçim  sathı mahaline girdik. Takdir ettiğiniz üzere Darıca AK Parti İlçe Başkanı olarak Cumhurbaşkanımız’ın oluruyla Muzaffer bey AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmiştir. 

Muzaffer bey 9 yıldır Darıca’da ilçe başkanlığı yapmış bir arkadaşımızdır. Kendisi teşkilatımızın içinde, teşkilatımıza yıllarca hizmet vermiş vermiş bir arkadaşımız. Genel başkanımızın da teşkilatımıza önem verdiğini gördük. Teşkilatımızdan bir arkadaşımızı, içimizden bir arkadaşımızı belediye başkan adayı göstermesi de teşkilatlara ne kadar güvendiğini göstermiştir. 

31 Mart seçimleri Darıca ve Türkiye genelinde sadece bir yerel seçim olarak değil genel anlamda süreci sizler de takip ediyorsunuz Cumhur İttifakı’nın da söz konusu olduğu, memleket meselesi olarak da gördüğümüz bir seçimdir. Bu açıdan Darıca AK Parti teşkilatları bugüne kadar girmiş olduğu tüm seçimlerde nasıl yüzünün akıyla çıktıysa bundan sonra da inşallah önümüzdeki yerel seçimlerde de aynı başarıyı yakalayacaktır. 

BIYIK: 9 YILDA 8 SEÇİM

"Siyasette bir çok şey nasip kısmettir" diyen. Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık’da konuşmasında şunları söyledi:

İlçe başkanımızın da belirttiği gibi yerel seçimlerler süreci başladı. Genel merkezimizden onay alarak aday oldum. Siyasette bir çok şey nasip kısmettir. Sayın Cumhurbaşkanımız görevi şahsıma layık gördü. İnşallah bundan sonra daha da ağır bir görevin altında Cenabı Allah bizi ezdirmesin. 

Sayın başkanımız Şükrü beyle 9 yılımız beraber geçti. 9 yıl aynı sahada koşturduk. Yaklaşık 9 yıldır da 8 seçim geçirdik. 9 yılın her senesi bir seçim. 

Dolu dolu geçen, başarılarla geçen siyaset sahnesi vardı. Bu konuda hem kendimize, hem ekibimiz güveniyoruz. Antrenmanımız var, sahada yüzümüz var. Allah’a çok şükür vatandaşla her zaman iç içe olduk. Ümit ediyorum ki bu seçimde de başkanımızla el ele, kol kola bu seçim sürecini de atlatacağız. İnşallah başkanımızdan aldığımız bayrağı biraz daha yukarılara çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız. 

DARICA'DA GÜZEL BİR HAVA VAR

Geçen hafta başkanımızla birlikte bir istişare yaptık. Önümüzdeki seçimler için bir proje çalışması yapıyoruz. Vatandaşa vereceğimiz sözleri, neler yapabileceğimizin istişaresini yapıyoruz. Vatandaşın gündelik hayatına dokunacak, vatandaşı rahatlatacak işlerin peşine koşacağız bu dönem. Ay başına kalmaz seçim beyannamemiz ile vatandaşın karşısına çıkacağız ve vatandaştan destek isteyeceğiz. 

Bir husus daha var ben sadece AK Parti’nin değil Cumhur İttifakı’nın adayıyım. Milliyetçi Hareket Partili arkadaşlarla da devamlı istişareler yapıyoruz. Dün de Ülkü Ocakları’ndaki genç kardeşlerimizle beraberdik. Güzel bir hava var. İyi bir hava esiyor Darıca’da. Allah’ın izniyle güçlü bir şekilde de ak kadrolar tekrardan 15 yıldır geleneği devam ettirecektir. 

KARABACAK: 15 YIL DİLE KOLAY

Son olarak konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise 15 yıldır Darıca’ya hizmet ettiğini belirterek şunları söyledi:

15 yıl dile kolay. 2004 yılında almış olduğumuz görevimizi 2019 31 Mart akşamı bu görevi tamamlamış olacağız. 

15 yıl boyunca Darıcamıza, partimizin bize vermiş olduğu emaneti, milletimizin bize vermiş olduğu emaneti en güzel şekliyle yaparak bu günlere kadar geldik. Bugün yeni bir gün. Yeniden yollara düşme günü. Biz dava adamıyız. Sonuçta partimiz bizi görevlendirdi 15 yıl burada hem partimize, hem de milletimize yakışır bir şekilde bu görevi yapabilmenin gayreti ve mücadelesi içerisinde olduk. Hamdolsun torbamız dolu.

Önümüzdeki günlerde 15 yılın değerlendirmesini yapacağımız, kamuoyu ile paylaşacağımız bir değerlendirme toplantısı yapacağız. Burada esas olan bir bayrak yarışıdır, bir hizmet yarışıdır. Biz sonuçta aynı davanın, aynı siyasi hareketin içerisinde bulunan arkadaşlar olarak bugün görev tevdi edilen Muzaffer kardeşimize başarılar diliyorum. Yeni ilçe başkanımız Ufuk Acay ve ekibine de başarılar diliyorum.

Anahtar Kelimeler:
Muzaffer Bıyık

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263