banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding ezan Saadet Partili Nazır Cihangir İslam Tarihi Yeşil Cami

Bursa'da AK Parti Osmangazi'de danıştı
BURSA (İGFA) - Bursa Merinos AKKM Orhangazi Salonu’nda gerçekleştirilen ilçe danışma meclisi toplantısına AK Parti İl Başkan Vekili Mustafa Yavuz, AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa Milletvekilleri Refik Özen, Atilla Ödünç, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ,il ve ilçe yöneticileri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Demir, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, mahalle başkanları ve partililer katıldı.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez’in açılış konuşması ile başlayan toplantıda konuşan AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyon Başkanı Hakan Çavuşoğlu, “Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti kadrolarının yaptıklarını milletin gözünden kaçırmak isteyenler var. Şimdi, 20 yıldır Türkiye için taş üstüne taş koyduğumuzu, bu ülke için yaptığımız hizmetlerimizi  anlatmak zamanıdır. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve partimizin yaptıklarını göz ardı eden, yalanları ile aziz milletimizi yanıltmaya çalışan bir güruh var. Ne yazık ki Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti gitsin de ne olursa olsun diyenler var. Günler artık bizim için 24 saatten ibaret değildir. Biz 2023’ün ülkemize neler kazandıracağını biliyor ve görüyoruz ancak başkaları başka şekilde görüyor. Milletimizin gözünden Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin yapmış olduğu hizmetleri kaçırmak için her türlü şeye başvurduklarına tanıklık ediyoruz. Bizim hep birlikte 20 yıllık kazanımlarımızı sahada halkımıza anlatmamız, yalanlarla örtülmeye çalışılan gerçekleri gün yüzüne çıkarmamız gerekiyor” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen’de AK Parti hizmet anlayışının Türkiye’yi dünyada söz sahibi bir ülke haline getirdiğini vurgularken, AK Parti İl Başkan Vekili Mustafa Yavuz ise Türkiye’nin önüne serilen vizyonun ve millete yakışan hizmetlerin devamının ancak yine AK Parti kadroları tarafından sağlanabileceğinin altını çizdi. Mustafa Yavuz, milletin 20 yıldır partilerine karşı gösterdiği teveccüh ve güvenle her türlü olumsuzluk ve engelleme çabasına rağmen emin adımlarla yürüdükleri güçlü Türkiye hedefi önündeki tüm kapıları aralayacak olan bir döneme girdiklerini vurgulayarak, “2023 bizim için, Türkiye için tarihi bir eşik niteliğindedir. Şimdiye kadar Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu kadrolar çok önemli mesafeler kat etti. Şimdi de aziz milletimizin desteği ve güveniyle hizmetlerimizi taçlandırmak için çok çalışma vaktidir” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263