banner280
Öne Çıkanlar CHP Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası polis

Bursa'da BUTTİM'e 'İnce' temas

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Bursa'daki temasları kapsamında BUTTİM’i ziyaret ederek esnaf ile bir araya geldi. BURSA (İGFA) - Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Bursa Uluslararası Tekstil Ticaret Merkezi’ni (BUTTİM) ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Şengül’den merkezde yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı. BUTTİM’in tekstil sektöründe ticaret hacmini genişlettiğini ve dünya pazarındaki rekabet ortamında güç sahibi olduğunu belirten Başkan Muharrem İnce, “BUTTİM’de yükselen her kat, tekstilin ihracat değerini artırarak sektöre canlılık katıyor” dedi.

Sanayi kenti Bursa’nın tekstil sektöründe BUTTİM sayesinde çok fazla tecrübe kazandığını söyleyen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, BUTTİM'in tekstil sektöründe Türkiye'ye katkı sağlayan birçok kurgu ve operasyonu içerisinde barındırdığını ifade ederek, "25 yıllık tarihi boyunca Bursa’da istihdamı gün geçtikçe daha da fazla artıran BUTTİM, artık tekstilin dinamosu hâline gelmiş durumda. Bu çerçevede ülkemizde böylesine köklü ticaret merkezlerinin artırılması ve esnafımızın bir arada bulunarak birbirine destek olması gerektiği kanaatindeyim. Ekonomik büyüme perspektifi içinde, Bursa’da iş gücü piyasasına değer katan, ulusal ve uluslararası düzeyde adından söz ettiren projeler geliştiren ve tüm bunların yanı sıra sosyal sorumluluk projelerini de ihmâl etmeyen BUTTİM’in ülkemizde yer almasından ayrıca gurur duyuyorum" dedi. 

İHRACAT YAPILAN ÜLKE SAYISI 90’I GEÇECEK

Muharrem İnce’ye gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Şengül ise sektörün çıtasını her anlamda daha üst seviyelere çıkarılması gerektiğini belirterek, dünyanın en başarılı tekstil ve ticaret merkezi olma vizyonumuz kapsamında ihracat yaptığımız ülke sayısını 90’ın üzerine çıkarmak için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263