Öne Çıkanlar Vali Ahmet Hamdi Nayir Novartis Onkoloji Türkiye Zahit Tiryaki tutuklama tarihi çarşılar

Bursa’da Mudanya siyaseti Karacabey’e ilham verdi

BURSA (İGFA) - Şaban Önen başkanlığındaki DEVA Karacabey İlçe Başkanlığı, "Karacabey adına birlik, beraberlik ve dayanışma" adı altında etkinlik düzenledi. Karacabey'de tüm siyasi parti ilçe başkanları, yönetimleri ve bazı meclis üyelerinin katılımlarıyla gerçekleşen etkinliğe AK Parti, MHP ile Vatan Partisi katılmadı.

Kahve 6'da düzenlenen kahvaltı etkinliğinde konuşan DEVA Karacabey İlçe Başkanı Şaban Önen, buluşmanın tüm Bursa'ya ve ülkeye örnek teşkil etmesini temenni ederek, "Bugün istedik ki, siyasete bir gün ara verelim. Karacabey için el ele vererek dayanışma örneği sergileyelim. Karacabey’in yarınlarını konuşalım istedik" dedi.

Karacabey'e sınır komşusu olması ile tarımsal ve ticari ürün ve satışlarda ortak pazar alanlarını kullanmaları dolayısıyla DEVA Mudanya İlçe Başkanı Dilek Durak'ın da davet ettiği programa CHP İlçe Başkanı Gönül Avil, İYİ Parti İlçe Başkanı Fatih Karabatı, Demokrat Parti İlçe Başkanı Zeki Gülan, Saadet Partisi İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak, Memleket Partisi İlçe Başkanı Sami Süer, Türkiye Değişim Partisi İlçe Başkanı Burcu Saygılıer ile birlikte Belediye Meclis Üyeleri Murat Tanrıverdi  ve Gizem Arda katıldı.

Kahvaltı sonrasında Karacabey'de esnaf ve Ömer Matlı Kapalı Pazaryeri'nde pazar ziyareti de yapan katılımcı siyasetçiler, istek, dilek ve önerilerin de dinlendiği programda çorbada tuzlarının olması amacıyla alışverişler yapıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263