Öne Çıkanlar CHP polis Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Büyükgöz: Makam işgal etmeye değil, Gebze’ye hizmetkar olmak istiyoruz

AK Parti Gebze Beeldiye başkan adayı Zinnur Büyükgöz"Makam işgal etmeye değil, Gebze’ye hizmetkar olmak istiyoruz’dedi.
Zinnur Büyükgöz'ün açıklaması şu şekilde:
 "Kıymetli Gebzeliler,

Malumunuz üzerine Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın oluruyla; ilimizin en büyük ilçesi, sanayisinin başkenti, ekonominin, endüstrinin ve ticaretin merkezi, ulaşım ağının kalbi, tarihi emanetleri, coğrafi konumuyla Türkiye’nin nadide şehirlerinden Gebze’mize belediye başkan adayı gösterildim. Böyle onurlu bir sorumluluğu şahsıma tevdi eden başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, AK Parti genel merkez yöneticilerimize, il ve ilçe başkanlığımıza, teşkilat üyelerimize ve değerli AK dava arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Gebze’yi anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır. Gebze; tüm etnik kökenli yurttaşlarımızın yaşadığı barışın, huzurun ve kardeşliğin merkezidir. Gebze; üretimin, ihracatın, katmadeğerin, teknolojinin ve yeniliğin lokomotifi, öncüsü ve belirleyicisidir. Gebze; tarihin her aşamasının dem vurduğu, tarımcılığın önemli bir şekilde icra edildiği, denizin ve yeşil renk bulduğu sevdamızdır.

İşte bizde AK belediyeciliğin dillere pelesenk olmuş o hizmet aşkını, tecrübesini ve vizyonunu aşılamayı, mevcut belediye hizmetlerimizin kalitesinin arttırılmasını kendimize hedef koyduk. Aday adayı olurken, ‘Makam işgal etmeye değil, Gebze’ye hizmetkar olmak istiyoruz’ dedik. Bu inanç ve azimle siz aziz Gebzeli hemşehrilerimin hizmet eri olmak bizim en büyük hayalimiz ve tutkumuzdur.

Değerli hemşehrilerim,

Sözü uzatmanın ve süslü cümleler kurmanın bir anlamı yok. Önce Allah’ın izni ve sonrasında sizlerin desteğiyle 31 Mart 2019 tarihi gecesinde Gebze Belediyesi’nin yeniden kazandığımız takdirde ilk işimiz parti rozetini çıkarmak olacak. Oy versin vermesin, bizleri tercih etsin veyahut etmesin siyasi parti ve ideoloji ayırt etmeden bütün kesimlerin şehri emin-i olacağımızın sözünü şimdiden veriyorum. AK belediyeciliğe, Erdoğan’ın hizmet yoluna ve mazlumların davasına yakışan da budur.

İsmi açıklanan, seçim çalışmalarına başlayan diğer siyasi parti adaylarına da başarılar diliyorum. İnanıyorum ki; demokratik bir sürecin parçası olacağız. Gayemiz, derdimiz ve amacımız ‘Bu güzel şehre en iyi ben hizmet ederim’ demenin yarışı olacaktır.

Son olarak; gerek aday adaylığı gerekse aday gösterildiğim andan itibaren tebriklerini ileten, arayan, mesaj yollayan ve sosyal medyadan iletişime geçen herkese minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Yoğunluktan ve heyecanımızdan ötürü geri dönüş yapamadıklarımın haklarını helal etsinler. İnşallah en kısa sürede noktasına virgülüne kadar yazılanların hepsini cevaplandıracağım. Saygı ve esenliklerimle...

Zinnur BÜYÜKGÖZ
Yüksek Şehir ve Bölge Plancısı

Anahtar Kelimeler:
Zinnur Büyükgöz

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263