banner280
Öne Çıkanlar CHP Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası Tarihi konak SASKİ

Dr.Höbek: İstediğimiz sonucu aldık

24 Haziran'da yapılan seçimlerde milletvekilliğini kıl payı kaçıran AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, partisine ve seçmenlere teşekkür ederek, "Hayırlısı olsun. Siyaset uzun soluklu bir uğraş. Bu seçimler bitti. Önümüzde yerel seçimler var. Çok iyi çalışarak yerel seçimlerde daha yüksek oyu almak için çalışmalarımızı sürdürmeliyiz" dedi.

Dr. Höbek şunları söyledi:Milletvekilliği aday adaylığı sürecinden itibaren tüm teşkilatlarımız, adaylıktan sonra da gerek aday adayı arkadaşlarımız, gerek milletvekillerimiz, gerek Başbakan Yardımcımız sayın Fikri Işık bölgede ciddi çalışmalar yaptık. 

Türkiye konjoktürüne bağlı olarak, Kocaeli'nde de bir miktar düşmesine rağmen, bence sayın Cumhurbaşkanımızın seçilmesiyle istediğimiz sonucu aldık. 

Gönül isterdi ki Kocaeli'den daha fazla milletvekili çıkarmak ve genel hedefte de 301'in üzerine çıkmak. Nasip olmadı ama sonuçta biz Cumhur İttifakı ile beraber Meclis'te 300'ün çok üzerinde milletvekiliyle temsil ediliyoruz. 

YEREL SEÇİMLERDE DAHA YÜKSEK OY
 

Teşkilatlarımızın bu süreç içinde çalışmalarından dolayı gerçekten çok memnunuz. Bu çalışmaların daha güçlenerek, daha organize olarak yerel yönetim seçimlerinde devam etmesi, bölgemizde partimizin temsiliyeti anlamında daha yüksek oyu almak için çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263