Öne Çıkanlar Vali Ahmet Hamdi Nayir Zahit Tiryaki Novartis Onkoloji Türkiye tutuklama tarihi çarşılar

DSP'nin  Büyükşehir adayını Ziya Topal oldu

DSP 31 Mart yerel seçimler için Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Ziya Topal’ın ismini kamuoyuna açıkladı. DSP büyükşehir adayının yanı sıra Derince, Körfez, Başiskele ve Gebze belediye başkan adaylarını da açıkladı.

Demokratik Sol Parti (DSP), 31 Mart’a yönelik Büyükşehir ve 12 İlçenin belediye başkan adaylarını belirlemeye başladı. DSP İl Örgütü, bugün il binasında gerçekleştirdiği basın açıklaması ile Büyükşehir Belediye Başkan Adayını Ziya Topal olarak kamuoyuna duyurdu. DSP büyükşehir başkan adayının yanı sıra Derince, Körfez, Başiskele ve Gebze belediye başkan adaylarını da açıkladı.Toplamda 8 İlçe ve Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklayan DSP İl Örgütü, Çayırova, Dilovası, Karamürsel ve Darıca’nın belediye başkan adaylarını ilerleyen günlerde açıklayacak.

YOĞUN KATILIM

İl Örgütünde gerçekleştirilen ve Büyükşehir, Derince, Körfez, Başiskele ile Gebze belediye başkan adaylarının açıklandığı basın toplantısına DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, DSP İzmit Belediye Başkan adayı Hülya Yıldırım, il yöneticileri, ilçe başkanları, belediye başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı. Gebze Belediye Başkan adayı Hasan Yıldız, hastalığı nedeniyle basın toplantısına katılamadığı öğrenildi.

adaylar-1-1550140298.jpg?

ADAY TANITIMI 25 ŞUBAT’TA

Açıklamada konuşan DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, “Bugüne kadar DSP olarak Kartepe, Kandıra, Gölcük ve İzmit Belediye Başkan adayımızı açıklamıştık. Bugün Başiskele, Büyükşehir, Derince, Körfez ve Gebze’yi açıklayacağız. Geriye kalan 4 ilçemizle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalar sonlanınca kamuoyuna duyuracağız. 25 Şubat günü Ankara’da Balgat’ta Ticaret Odası’nın Salonunda yapılacak olan aday tanıtım toplantısına katılacağız” dedi.

BİZİM SEVGİMİZ KOCAELİ

Adaylar adına açıklama yapan DSP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ziya Topal, “Bizim sevgimiz Kocaeli. Kocaeli Türkiye sanayisinin başkenti. Kocaeli 269 köy ile beraber İstanbul’a bakabilecek güçte. Liderimiz Bülent Ecevit’in yolundan yürürsek, Kocaeli halkını huzur ve mutluluğa boğarız. Kocaeli sanayi hariç sadece tarımla ihya olabilir. Hedefimiz Kocaeli’yi yaşanabilir bir yer haline getirmek. Kocaeli’de sıkıntılarımız hat safhada. Kocaeli’deki deprem gerçeğini gizleyerek hiçbir yere varamayız. Bugün kendisini taşımayan binaları görüyoruz” şeklinde konuştu. Selin BECER

katilim-1-1550140331.jpg?

Ziya Topal kimdir?

1968 Trabzon Maçka doğumlu. 1990 yılından bu yana Gebze’de ikamet ediyor. İlkokul ve liseyi Maçka’da okudu. 1989 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun. 1990’da askerliğini Ağrı’da tamamladı. 1994’te Gebze İnşaat Mühendisleri yaptı. 1998-2002 yılları arasında DSP’den Gebze Belediye Meclis Üyesi seçildi. 2004-2012 Gebze TicaretOdası üyesi. Evli ve 3 çocuk babası

DSP’nin belediye başkan adayları şu şekilde:

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ziya Topal

İzmit Belediye Başkan adayı Hülya Yıldırım

Gölcük Belediye Başkan adayı Gülten Erenkaya

Kartepe Belediye Başkan adayı Temel Ofluoğlu

Kandıra Belediye Başkan adayı İdris Demir

Derince Belediye Başkan adayı Kenan Baş

derince-2-1550140326.jpg?

Körfez Belediye Başkan adayı Vedat Taştekin

korfez-1550140337.jpg?

Başiskele Belediye Başkan adayı Mahir Tanta

basiskele-1-1550140307.jpg?

Gebze Belediye Başkan adayı Hasan Yıldız

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263