Öne Çıkanlar CHP Tarihi konak Necmettin Kuyucu polis Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Erdoğan, partisinin 7. Olağan Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Sakarya ve Yalova İl Kongrelerine katıldı

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

2001 yılı Ağustos ayında kurduğumuzda milletimiz bize hem geçmişin eksiklerini tamamlama hem de geleceği inşa görevi vermişti. Girdiğimiz 15 genel seçimin, mahalli seçimin, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ve halk oylamasının tamamında AK Parti'yi sandıktan birinci çıkartan milletimize şükranlarımı demokraside ve ekonomide yaptığımız hizmetlerle ortaya koyduk.

Milletimiz de girdiğimiz her zorlu mücadelede, 15 Temmuz'da olduğu gibi yanımızda yer alarak, bize istikamet göstererek, destek ve cesaret vererek her daim vefasını gösterdi.

AK Parti ailesinin bir ferdi olarak hisseden herkese gönlümüz de kapımız da partimizin tüm kademeleri de sonuna kadar açıktır, açık kalacaktır.

Günün 24 saati, yılın 365 günü kesintisiz şekilde çalışarak AK Parti'nin milletimizin umutlarına, beklentilerine, hayallerine layık şekilde faaliyet göstermesini temin edeceğiz.

Türkiye bugünlere kolay gelmedi. Bin yıldır üzerinde yaşadığımız bu topraklarda elde ettiğimiz her kazanımın gerisinde milyonların alın teri, milyonların emeği ve azmi, milyonların kanı, hazmedemeyenler olduğunu biliyoruz.

Rahmetli Menderes'in öncülüğünde geçtiğimiz milletin değerlerine dayalı çok partili siyasi hayata birlikte ellerinden kayıp giden tek parti faşizmine hala özlem duyanlar olduğunu biliyoruz.

AK Parti'nin 18 yıllık iktidarında Türkiye'yi demokraside ve ekonomide getirdiği seviyeyi görmemek için gözlerini kapatanları, kulaklarını tıkayanları, kalplerini karartanları da biliyoruz.

Vesayetin, terör örgütlerinin, darbecilerin ve bunca lanetleri ülkenin başına saranların oyunlarını boşa çıkartarak, tuzaklarını bozarak, büyük ve güçlü Türkiye'nin inşasını sürdürüyoruz.

Yıllarca iktidarı sandıkta değil de perde gerisinde yazılan senaryolarda, kendilerine biçilen roller üzerinde elde etmeye çalışanların milli irade düşmanlığının sebebi işte budur. 

Milletten, demokrasinin kuralları ile alamadıklarını eskiden olduğu gibi kendilerine takdim ini bekleyenler hiç kusura bakmasınlar daha çok beklerler 

Ülkemizin dört bir yanında her gün yeni projelerin, yeni hizmetlerin temeli atılıyor ve açılışı gerçekleştiriliyor. Çünkü Türkiye'nin boş laflara, kuru görüntüleri sahte yaşayanlara değil işte böyle gerçek icraatları ihtiyacı var.

İnşallah 2023 seçimlerinde milletimizin karşısına çok daha büyük bir vizyonla, çok daha büyük bir heyecanla çıkacağız. Çünkü biz Cumhur ittifakıyız, çünkü biz AK Partiyiz, çünkü biz milletin bağrından çıkmış ve sadece millete borcu olan bir hareketiz, çünkü biz mazlumların ve mağdurların umutu Türkiye'yiz.


Hibya Haber Ajansı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263