banner280
Öne Çıkanlar CHP Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası Tarihi konak SASKİ

Gemlik Saadet'ten 'Soykırım(!)' tepkisi

Tarık ŞEKER (GEMLİK BASIN) - ABD'nin 1915 olaylarını Ermeni Soykırımı olarak tanıması üzerine Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız açıklamalarda bulundu. Yıldız, sözde soykırım iddialarını yıllarca bir tehdit olarak önümüze çıkartanların asıl amacı içlerindeki kin ve nefrettir ifadelerini kullandı. "Sadece ülkemizi değil, Ortadoğu başta olmak üzere tüm dünyayı bölmek ve parçalamak adına planlar yapan medeniyet yoksunu, kan emici bir ülke bize insanlık dersi vermeye kalkıyor" diyen Başkan Yıldız, "İnsanlık dersine asıl ihtiyacı olanlar; Kamboçya’da, Japonya’da, Afganistan’da, Irak’ta, Suriye’de dahası kendi topraklarında bile milyonlarca insanın ölümüne sebep olanlardır" dedi.

HDP VE KAFTANCIOĞLU

HDP Genel Merkezi'nin 24 Nisan günü atmış olduğu Tweet'in Canan Kaftancıoğlu’nun düşünceleriyle bire bir örtüştüğünü dile getiren Ahmet Vakkas Yıldız açıklamasında, "Haddi aşan ve iç dünyalarını dışa vuran bu müptezeller batının maşasıdır, tetikçisidir. 101. Yıl dönümünü kutladığımız yüce meclisin çatısı altında bu şekilde konuşma cüreti gösterenler devletin varlığına milletin birlik ve beraberliğine düşmanlık etmektedir. Türlü katliam ve soykırımlara imza atmış medeniyetten nasibini almamış bu canilere verilecek en güzel cevap Erbakan Hoca’mızın da deyimiyle ‘Bana ne Amerikadan’ demektir. Yıllarca mücadelesini verdiğimiz Türk ve İslam Birliği projesini hayata geçirme gayemiz sanırım şimdilerde daha da iyi anlaşılmakta ve daha da önem arz etmektedir. Amaçları; bizi köşeye sıkıştırmak, bölmek ve parçalamak olan bu canileri stratejik ortak olarak kabul edemeyiz" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
GemlikABDSaadet

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263