Öne Çıkanlar Kutsal kur şantaj Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu

Gençlerden Kasapoğlu'na coşkulu karşılama

MARDİN (İGFA) - AK Parti Mardin İl Başkanı Faruk Kılıç Milletvekilleri Şehmus Dinçer,Cengiz Demirkaya ve partililer tarafından karşılanan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, partide gençlerle bir araya geldi. Parti binası önünde gençler Bakan Kasapoğlu’nu yaktıkları meşalelere karşılayarak, "Gençler burada" tezahüratları ile karşılaması ise dikkat çekti. 

Parti binasında açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, kendisini ağırlayan AK Parti İl teşkilatına teşekkür etti. Mardin’in apayrı bir sıcaklığı olduğunu belirten Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, dünyada  pandeminin yaşanmasına rağmen AK Parti olarak çok çalıştıklarını söyledi.  

"GENÇLERE YÖNELİK YATIRIM YAPIYORUZ"

Bakanlık olarak gençlere yönelik önemli yatırımlar yaptıklarını vurgulayan Bakan Kasapoğlu, "Bugün Mardin’de gerek yerel yönetimle ve bakanlık teşkilatımızda önemli bir iş birliğini imzalayacağız.  Hemen hemen her ilçemize yapılan yatırımlarımız vardır.  Bizim amacımız ne ihtiyaç varsa onu halkımıza buluşturmaktır. Başta gençlerimize yönelik yatırımlarımız. Başta sosyal tesisler olmak üzere bu ihtiyaçların analizini yaparak hizmete sunmaktır. Akabinde bu tesislerin dolu dolu kullanılmasıdır. Gençlerin spora teşvik edilmesini sağlamaktır. Elbette ihtiyaç ne varsa onu gençlere kazandırmaktır. Mardin’e en güzelini kazandırmak istiyoruz" diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263