banner280
Öne Çıkanlar AA 2019 6 kişi 2018 2 ölü

Hürriyet’ten okullara personel desteği sözü

Okul Aile Birliği Başkanlarıyla bir araya gelen İzmit Belediyesi Başkan adayı Hürriyet okulların fiziki şartlarını iyileştireceklerini söyleyerek, okullara personel desteği vereceklerini de açıkladı.

CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet önceki akşam İzmit Tanyıldız Düğün Salonunda CHP İzmit ilçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen İzmit’teki Okul Aile Birliği Başkanları ve yönetimleri yemeğinde kadınlarla buluştu. Başkan adayı Hürriyet’e; İYİ Parti İzmit ilçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, Belediye Meclis üyesi Aliye Hale Meriç, CHP İzmit ilçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Gök, KYÖD Başkanı Didem Oral Turan ve parti yöneticileri de eşlik etti.

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİYLE İLGİLİ KAYGI DUYMADAN YAŞAMAK İÇİN

Okul aile birliği programında konuşan Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet bir anne olarak sadece kendi çocuğunun geleceğinden değil, İzmit’te yaşayan her çocuğun geleceğinden endişe duyduğunu belirtti. Hürriyet, “Çocuklarımızın geleceği ilgili kaygılarımız ve planlarımız var. Çocuklarımızın özgürce yaşayabildiği bir kent hayal ediyoruz. Fakat ben yaptım oldu anlayışıyla değil vatandaşın ne istediği ile ilgilenmek istiyoruz. Mesele kullandığımız yetki ve bütçedir. Kullandığımız yetki ve bütçe vatandaşın yararına olmalıdır. Biz eksikleri ve ihtiyaçları biliyoruz. Biz bu eksiklikleri tamamlamak için yetki istiyoruz” dedi.

SORUNUN OLMADIĞI BİR KENTTE YAŞAMAK İSTERDİM

Konuşmasına devam eden Belediye Başkan adayı Hürriyet, “Biz sokaklarımızın tozunu çamurun bilmek için o sokaklara giriyoruz. Siyaset çözüm üretme aracıdır. Çözümleri ve sorunları biliyoruz. Bu yüzden ayağımız yere sağlam basıyor. Bu kent çok zengin bir kent. 15 yıldır her türlü imkana sahip bir belediye varken ben sorunun olmadığı bir kentte yaşamak isterdim. Fakat sorunların başını alıp gittiği bir kentte yaşıyoruz. Biz bu kenti parmakla gösterilen bir kent haline getirmek istiyoruz. Bu kenti herkesin mutlu olduğu bir kent haline getirmek istiyoruz. Bunun yolu da bu kentin insanına sahip çıkmaktan geçiyor” dedi.

OKULLARIMIZIN FİZİKİ EKSİKLİKLERİNİ GİDERECEĞİZ

Okullarda bulunan personel eksiklikleri nedeniyle velilerin de büyük zorluklar yaşadığını sözlerine ekleyen Başkan adayı Hürriyet, “ Okullarımıza personel desteğini biz vereceğiz. Sadece okullara değil muhtarlık ve camilere de personel desteği vereceğiz. Fiziki eksiklikleri gidereceğiz. Okullarımızda öğrencilerimizin ilgi alanlarına göre çalışmalar yapacağız. Göreve geldiğimizde asgari ücretliler ve emeklilikte yaşa takılanların çocuklarına düğün salonlarından ücretsiz yararlanacak. Bu kentin parası bu kentte kalmalı bu kentin ekmeğini bu kentin insanı yemeli. Dışardan alınan işlere izin vermeyeceğiz. Bunun için işin ehlini ve eğitimlerini arttırmalıyız” açıklamasında bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263