banner280
Öne Çıkanlar AA 6 kişi 2019 2018 2 ölü

İYİ Parti Kadın Kollarında Seda Yalçınkaya dönemi

Uzun süredir İYİ Parti Gebze ilçe yönetiminde görev yapan Seda Yalçınkaya bugün yapılan görev dağılımı sonrası İYİ Parti Gebze Kadın kolları başkanlığına getirildi.

Geçtiğimiz hafta İyi Parti Genel merkezi tarafından yeniden Gebze İlçe başkanı olarak ataması yapılan Özhan Aşkın Öztürk başkanlığında bu akşam toplanan yönetim kurulu kendi arasında görev bölümü yaptı.

SEDA YALÇINKAYA KADIN KOLLARI BAŞKANI OLDU

31 Mart tarihinde yapılan yerel seçimde çalışkanlığı ile göz dolduran Seda Yalçınkaya yapılan görev dağılımı ile birlikte İyi Parti’nin Gebze Kadın kolları başkanlığına getirilirken Yalçınkaya’’nın yardımcıları da Aysel Özel- Gönül Çelik ve Cemile Mandacı olduğu öğrenildi.

İYİ Parti Gebze Kadın Kolları başkanlığına seçilen Seda Yalçınkaya Dragos Yapı Denetim firmasının yönetim kurulu başkanlığını da yapıyor, İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener’e olan hayranlığı ile de bilinen Yalçınkaya’nın Gebze Kadın Kolları başkanlığına seçilmesi parti içerisinde sevinçle karşılandı.

MİNE GÜLER’E TEŞEKKÜR

Gebze Kadın kolları başkanlığını İlçe sekreteri olarak görevlendirilen Mine Güler’den devralan Seda Yalçınkaya “Mine Hanıma yaptığı hizmetler için çok teşekkür ediyorum, kendisinden aldığımız bayrağı daha yukarılara taşımak adına var gücümüz ile çaba göstereceğiz” diye konuştu.

GENEL BAŞKANIMIZ İLE BİRLİKTE GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Türkiye’yi var olan sorunlardan çıkartacak tek siyasi liderin Meral Akşener olduğunu söyleyen İYİ Parti Gebze Kadın kolları başkanı Seda Yalçınkaya “Sayın Genel başkanımızın bitip tükenmez enerjisi ile Türkiye’nin sorunlarının çözümü için nasıl mücadele verdiğine herkes şahit, bizde kendisine yardımcı olmak, omuzlarından yük almak adına üzerimize düşen tüm görevleri ilçe başkanımız ve yönetim kurulu arkadaşlarımız ile gece gündüz demeden çalışacağız, Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Seda Yalçınkaya

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263