Öne Çıkanlar çorlu EMITT gençlik merkezi Şahin Lalapaşa

İYİ Parti’de ilçe yönetimleri tanıtıldı

İyi Parti Kocaeli İl Teşkilatı 12 ilçe başkanını kamuoyuna tanıttı. Kocaeli Fuarında bulunan Çağlayan Restoranda gerçekleştirilen tanıtım toplantısında salon hınca hınç doldu.

İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Serdar Kaman, Kocaeli Fuarında bulunan Çağlayan Restoranda gerçekleştirdiği toplantıda 12 ilçe başkanını basına ve kamuoyuna tanıttı. Gerçekleştirilen toplantıya İyi Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ruhittin Sönmez, İyi Parti Kurucu Üyesi Cumali Durmuş, İyi Parti İl Başkanı Serdar Kaman ve ilçe başkanları eksiksiz katılırken çok sayıda partili de restoranda yerini aldı. Salon, partililerce hınca hınç dolduruldu.

Askerlerimize başarılar diliyorum

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ruhittin Sönmez, TSK’nın Afrin’e düzenlediği Zeytin Dalı operasyonunun hukuka uygun ve meşru olduğunu belirterek, “Dün Türk Silahlı Kuvvetlerimiz Afrin’e yönelik Zeytin Dalı operasyonunu başlattı. Operasyon yürüten kahraman askerlerimizin görevlerini başarılı tamamlamalarını diliyorum. Bugün yaşadığımız sıkıntılar sebebiyle iktidarı eleştirmeye şimdilik ara vermek durumundayız” dedi.

Meşru bir harekattır

Sönmez, “TSK dünyanın en güçlü ordularından biridir. Ancak devletlerin büyüklüğü silahlı kuvvetlerinin gücüyle değil, aynı zamanda düşmanlarına karşı caydırıcı olma kabiliyetiyle ölçülür. Bu harekat öncelikle birer Türk milliyetçisi olarak vurgulamak gerekiyor ki uluslararası hukuka uygun ve meşru bir harekattır. Şartlar olgunlaştığı zaman Suriye’den çekileceğiz. Keşke devletimiz Esad’la barış yaparak YPG ile mücadeleyi tüm sınır boyunca yapabilseydi” dedi.

Toplum AKP’den yoruldu

Toplumun AKP’den yorulduğunu belirten Sönmez, “Türkiye 15 senedir tek partiyle yönetiliyor. AKP ve Erdoğan Cumhuriyet tarihinde hiçbir iktidara nasip olmayan bir güçle Türkiye’yi yönetiyor. Toplum bu yönetimden çok yoruldu. Toplum, partizanlıktan, yolsuzluklardan, ötekileştirilmekten bunaldı, yoruldu. Devleti bir aşiret gibi yönetenler yüzünden iktidardan nefret edenler artıyor. Son 10 senedir ekonomi durağan. Sadece inşaata ve tüketime dayalı bir ekonomiyle ülkemizi yürütmeye çalışıyoruz. Tarımda dışa bağımlılık arttı” dedi.

Erdoğan kadar nefret edilen başka bir kimse yok

Sönmez, “Meral Akşener tutuklanacak denildi, olmadı. Parti kurulmaz denildi, o da olmadı. Seçime sokulmaz dendi, inşallah seçime de gireceğiz. Silahlı milis güçlerini sokarlar iktidarı vermezler şeklinde konuşuyorlar. Hepimiz iyi partini organlarında bunun için görev aldık. İYİ Parti bütün bu kötülüklerin sona ermesini isteyenlerin umudu oldu. İYİ parti adalet, huzur ve refah isteyenlerin umudu oldu. Ben inanıyorum ki bu umutlar boşa çıkamayacak ve ülkemizi en kısa zamanda normalleştireceğiz. İYİ Parti olarak en çok oyu AKP’den alacağız. Bir siyasi deprem yaşayacağız bence bu deprem 2002’den daha büyük olacak. Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı seçilme ihtimali çok yüksek. Çünkü Cumhuriyet tarihinde Recep Tayyip Erdoğan kadar nefret edilen başka bir lider yok. İnşallah Meral Akşener Hanımefendiyi Cumhurbaşkanı seçeceğiz” dedi.

Akşener’i Cumhurbaşkanı seçeceğiz

Sönmez’in ardından söz alan Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve MHP eski Milletvekili Cumali Durmuş, “Sözlerime devletimizin yanında olduğumuzu söyleyerek başlamak istiyorum. Afrin bölgesine bir operasyon başlatıldı. Mehmetçiklerimiz sağlıkla sıhhatle dönecektir. Bizim geçmişte beraber oldukları soysuzlarla bir tutmak aymazlıktır. Daha dün kucak kucağaydınız. Bu ülkeyi bugün bu noktaya taşımanın sebebi sizlersiniz. İYİ Partililer sizden daha milletçidir. Kimseye de yancılık yapmayız. Dün söylediğimizi yutmayız. Bizi kendinizle karıştırmayın. Bugün de çok güzel bir topluluk var. Bu toplantıyı düzenleyen başta İl Başkanımız Serdar Kaman olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Başarılarınızın Meral Akşener hanımefendiyi Cumhurbaşkanı seçecek düzeyde olmasını umuyorum” şeklinde konuştu.

Herkese nasip olmaz

Daha sonra konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen İl Başkanı Serdar Kaman, “Bundan 2 ay kadar önce il başkanlığı görevi bana tebliğ edildiğinde il ve ilçe teşkilat yapılanmalarına başladık ve kısa bir zaman içerisinde 12 ilçede teşkilat kurmayı başarabildik. Bu kadar kısa bir zaman içerisinde bu teşkilatı kurmak herkese nasip olmaz. Bunlar ekibimiz sayesinde olmuştur. Sizler olmasaydınız bu ekip ruhu olmasaydı bu işler bu kadar kısa sürede tamamlanmazdı” ifadelerini kullandı.

8 ışığın anlamı var Kaman konuşmasını, “Logomuzdaki 8 güneş ışığı 8 ilkemizi temsil ediyor. Bu 8 ışık umut, kararlılık, adalet, gelecek, bilgi, zenginlik, cesaret ve medeniyettir. İYİ Parti kadrolarıyla umuttur. Daha iyi bir Türkiye için kararlıdır. Adaletin, geleceğin peşindedir. Hizmet yolunda bilgiyi ön planda tutacaktır. Zenginliği kendinden olanlar için değil herkes için isteyecektir. Tüm değerleri savunacak ve bu kadrolar cesur davranacaktır. İşte bugün Kocaeli’de sadece elini değil gövdesini taşın altına koymuş her partilime teşekkür ediyorum” dedi. Daha sora ise ilçe teşkilatları sırası ise sahneye çağrılarak basına ve kamuoyuna tanıtıldı.

İYİ PARTİ’NİN İLÇE BAŞKANLARI

İzmit- Ufuk Turan Kartepe- Musa Coşkun Başiskele- Şaban Gencer Karamürsel- Mehmet Baş Darıca- Ekrem Korkmaz Çayırova- Beyler Sevindik Körfez- Ömer Tayran Dilovası- Emin Yılmaz Gebze- Nusret Acur Kandıra- Hilal Altınay Derince- Esra Tok Gölcük- Büşra Karademir

İzmit İlçe Başkanı Ufuk Turan ve yönetimi

Musa Coşkun, Abdurrahman Kaya, Ahmet Çetin Kocaağa, Ahmet Yusuf, Ali Çevikel, Beyzait Yıldırım, Burcu Şahin, Cemile Çiğdem Erten, Eylem Kaplankıran, Ferruh Özkal, Gökay Kibar, Hasan Şahin, İbrahim Ağlamış, İsmayil Sahir Özbağ, Yunus Batmaz, Kenan Kuzgun, Yakup Kadıoğlu, Murat Yiğit, Özlem Yücel, Rauf Kemal Durmuş, Refiye Yılmaz, Selkan Cengiz, Serbülent Dursun, Serdar Hoşaslan, Serkan Çoruh, Soner Merttürk, Şeref Bugin, Tamer Topal, Tuğba Turanlı, Varol İpek, Yavuz Yılmaz, Özden Akın, Hüseyin Bekil, Tuğçe Sezgin Öz, Muhammed Odabaş, Mustafa Dalkılıç, Ekrem Aydın, Erman Ardoğlu, Muhammet Aksakal, Asiye Küçük, Yasin Eşgin, Adnan Şener, Atif Eser Özçelik, Bilal Kara, Ekrem Doğan, Ekrem Tarhan, Emrullah Turan, Erdem Çakar, Ferhat Şahin, Furkan Balkan, Hakan Eroğlu, Tarık Şen, Şaban Atabek, Öznur Çağlayan, Melik Demirel, Mehmet Tak, İsmet Akgün, Hüseyin Tütüncü, Hüseyin Subaş.

Kandıra İlçe Başkanı Hilal Kübra Altınay ve yönetimi

Ali Rıza Çakın, İrfan Bahadır, Emine Ünsal, Şaban Aksoy, Özkan Baykız, Muhammet Kılıç, Remzi Başol, Orhan Horos, İsmet Koçak, Nursel Aslı Kışla, Nurgül Muzaç, Canan Bozdemir, Sami Şentürk, Mesut Ateş, Melike Eren, Gökşen Erbek Özbaş.

Başiskele İlçe Başkanı Şaban Gençer ve yönetimi

İlknur Lüleci, Remzi Kemal Ekin, Ahmet Artvinli, Ali Büyükkara, Zafer Balta, Mehmet Baştürk, Musa Kadıoğlu, Veysel Kundeş, Murat Açar, Mustafa Yılmaz, Yunus Topkaya, İbrahim Belen, Bilal Coşan, Orhan Aydın, Nergis Karahalil, Huriye Eren, Mehmet Biçer, Murat Aktaş, Murat İlhan, Vahit Toraman, Suna Canoğlu, İsmail Kar, Hanife Dinçay, Yavuz Sancaktutan, Fahri Özkaradeniz, Neşe Menekşedağ.

Gölcük İlçe Başkanı Büşra Karademir ve yönetimi

Ayşen Saral, Şeyma Kolburan, Emrah Salbacak, Fatih Çelebi, Eser Derya, Kısmet Şarman, Tarık Koyun, Esra Giden Yılmaz, İsmail Aynacı, Yaşar Tosun, İsmail Can Gönenç, Çetin Kocatürk, Hüseyin Şahin, Yaşar Kara, Nebi Balaban, Hasan Karabulut, Kamil Emrah Erenkaya, Kemal Akkaya, Gökhan Kesat, Ercan Kemal Çavdar, Muharrem Odabaş, Halit Motor, Yunus Çolak, Soner Yusufoğlu, Hilal Saral, Aydan Akmeşe, Ayşe Ulutaş, Berna Erişir, Tamer Ayaz, Erol Erdoğan, Erdinç Eskialp, Naci Özkaran.

Karamürsel İlçe başkanı Mehmet Baş ve yönetimi

Sevinç Tatlıcı, Birgül Görken, Ayten Yıldız, Semra Çetintaş, Nezahat Algüzey, Filiz Koygun, Hanife Şentürk, Abdullah Tunçpınar, Sabahattin Özkan, Zafer Büyükkayıkçı, Zihni Aslan, Süleyman Aktaş, Rüşdü Kırlak, Mehmet Işıksoy, Metin Tumbul, Yusuf Ziya Oğuzer, Hüseyin Uzun, Onur Açık, Halil Konuşkan, Yalçın Erdebil.

Körfez İlçe Başkanı İbrahim Ömer Toyran ve yönetimi

Akın Öktem, Ali Yenigün, Bayram İpşir, Caferi Tayyar Örgüç, Ender Oğuz, Fatih Başaran, Fehmi Çoban, Feriha Nurlu, Semra İkier, Hasan Basri Çatal, Mustafa Sinanlıoğlu, Leyla Cimşit, Lütfi Gürgün, Mehmet Ali Sezer, Mehmet Atik, Mehmet Candemir, Mete Gür, Mustafa Ceyhan, Kerim Sercenk Dinç, Minta Aydın, Naci Kara, Nuray Demirel, Osman Tokat, Ömer Dilek, Saniye Ağırman, Sedat Uyanık, Sema Bayrak, Sema Yenilmez, İbrahim Karagöz, Sıraç Başkurt, Vahit Korkmaz, Volkan Çapkın.

Dilovası İlçe Başkanı Emin Yılmaz ve yönetimi

Aslan Sazak, Mustafa Öner, Metin Daşdemir, Melek Cibir, Burcu Üveyik, Yosma Tosun, Makbule Bildir, Seda Özsoy, Veysel Ertunç, Ziya Salaser, Murat Karaman, Bahaddin Doğu, Bülent Duran, Arif Yıldırımtaş, İlhami Tosun, Yakup Karabulak,Hasan Güray Kondu, Serdar Odabaşı,Murat Yarımbaş, Nevzat Güngör, Yılmaz Çengel, Serkan Ongül, Alim Koca, Adem Güngör, Nizam Aydoğmuş, Özcan Topçu, Ozan Yasin, Recep Altuntaş, Sultan Ahmet Samet.

Gebze İlçe Başkanı Nusret Acur ve yönetimi

Abdülkadir Yılmaz, Akan Kılıç, Alperen Usta, Arif Çiçek, Ayla Ülgün, Bahri Özcan, Betül Polat, Burak Aytaş, Burcu Saraçaydın, Celal Yıldırım, Cihat Kızılkan, Ediz Sarıkaya, Erdoğan Çimen, Faik Ersöz, Fatih Kaplan, Fatih Araç, Fethiye Nalan Helvacı, Fevzi Kurt, Gökçe Nesil Kondu, Günel Çelik, Günel Vursal, Güven Altay, Hatice Yener, İbrahim Fazlıoğlu, İlyas Yetimoğlu, İsmail Ekşi, İsmail Hakkı Türk, İsmail Nazlı, Kader Aras, Kadir Büyükgöz, Kadir Konca, Kenan İkinci, Koray Topcu, Mehmet Duran Yılmaz, Mehmet Esmer, Mehmet Kırbaş, Mine Çelik, Muhammet Ateş, Murat Kurt, Musa Kargıoğlu, Niyazi Güner, Orhan Kahya, Çnder Kılıçarslan, Özhan Aşkın Öztürk, Perihan Dalkıran, Recai Darıkaya, Saime Tamer, Sedat Malkoç, Sema Akçay, Sema Doğan, Serdar Demir, Serdar Uzun, Serhat Citoğlu, Serkan Balbal, Şakir Şükrü Erdöl, Şendoğan Soykan, Şevket Sayıcı, Tülay Çelik, Ümit Koç, Vedat Değirmenci, Yasemin Fidan, Yeliz Akgün, Yıldız Erten, Yücel Daşdan, Zafer Altıntaş, Recep Ali Varlık, Derya Altınay, Murat Özer.

Darıca İlçe Başkanı Ekrem Korkmaz ve yönetimi

Ahmet Uysal, Cemalettin Yalçın, Fatma Şirin, Hüseyin Ertan Öztürkoğlu, İbrahim Gilli, Kazım Olgun, Mevlüt Yazar, Süleyman Aydın, Alaattin Demir, Ayşe Öğün, Bayram Kovalık, Binnet Özmen, Çağdaş İlter, Deniz Gökbel, Enis İslamoğlu, Esra Bulut, Ferhat Abay, Fevziye Yalçın, Gülcan Tan, Hakan Atilla, Hakan Durmuşoğlu, Halil Özaydın, Hasan Baylan, Hulusi Demir, Hüseyin Gündüz, Meryem Ekinci Çiçek, Metin Fişekçi, Muhammet Burak Uçar, Muhammet Mican, Muhittin Gençtürk, Muhsin Kara, Murat Demirel, Mustafa Mercan, Mustafa Yaman, Nuran Çiçek, Özer Yıldız, Serhat Gültekin, Sevda Pelek, Sinan Engin, Şenay Sağlam, Tüzün Akın, Yasemin Çağlayan Yıldız.

Derince İlçe Başkanı Esra Tolu ve yönetimi

Abdurrahim Doğan, Ahmet Güler, Ahmet Yeşil, Ali Yıldırım, Ayhan Aygün, Bülent Bozkuş, Cihad Tahir Aydın, Ebru Tuncel, Enver Bayram, Erkan Sayanoğlu, Fatih Bıyıklı, Fatih Selim Kayaoğlu, Göktürk İnce, Hülya Gülez, İbrahim Halil Özcan, İbrahim Kuş, İbrahim Türkçakal, İlknur Akboğa, Kübra Aktaş, Levent Alpak, Metin Savaş Sulu, Münir Karaman, Önder Gündoğdu, Salih Işık, Selim Alişan, Yasemin Dönmezkılıç, Yılmaz Danacı, Yusuf Kün.

Kartepe İlçe Başkanı Musa Coşkun ve yönetimi

Abdurrahman Kaya, Ahmet Çetin Kocaağa, Ahmet Yusuf, Ali Çevikel, Beyzait Yıldırım, Burcu Şahin, Cemile Çiğdem Erten, Eylem Kaplankıran, Ferruh Özkal, Gökay Kibar, Hasan Şahin, İbrahim Ağlamış, İsmayil Sahir Özbağ, Yunus Batmaz, Kenan Kuzgun, Yakup Kadıoğlu, Murat Yiğit, Özlem Yücel, Rauf Kemal Durmuş, Refiye Yılmaz, Selkan Cengiz, Serbülent Dursun, Serdar Hoşaslan, Serkan Çoruh, Soner Merttürk, Şeref Bugin, Tamer Topal, Tuğba Turanlı, Varol İpek, Yavuz Yılmaz, Özden Akın, Hüseyin Bekil, Tuğçe Sezgin Öz, Muhammed Odabaş, Mustafa Dalkılıç, Ekrem Aydın, Erman Ardoğlu, Muhammet Aksakal, Asiye Küçük, Yasin Eşgin, Adnan Şener, Atif Eser Özçelik, Bilal Kara, Ekrem Doğan, Ekrem Tarhan, Emrullah Turan, Erdem Çakar, Ferhat Şahin, Furkan Balkan, Hakan Eroğlu, Tarık Şen, Şaban Atabek, Öznur Çağlayan, Melik Demirel, Mehmet Tak, İsmet Akgün, Hüseyin Tütüncü, Hüseyin Subaş.

Çayırova İlçe Başkanı Beyler Sevindik ve yönetimi

Pınar Uysal, Gülşah Sırtbaş, Aleyna Uzunal, Nurgül Fidanoğlu, Engin Türkyılmaz, Fatih Köseoğlu, İsmail Behar, Kasım Salmanlı, Ümit Yaşar Ünal, Ekrem Boz, Ahmet Doğan, Hasan Tuğran, Murat Aktaş, Cengiz Yılmaz, Burhan Hergül, Orhan Türk, Nevzat Danış, Aydın Ayyıldız, Bünyami Bülbül, Doğan Tasar, Habip Güler, Eren Arayıcı, Yunus Bulut, Ayşe Kurtuldu Sağlam, Seda Tayboğa Çakıl, Şenay Fındık

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263