banner280
Öne Çıkanlar AA 2019 6 kişi 2018 2 ölü

İYİ Partili Seda Yalçınkaya, Gebze'de Kadın Harekatı başlattı

Göreve geldikten sonra partiye olağanüstü bir heyecan katan İYİ Parti Gebze’nin kadın kolları başkanı Seda Yalçınkaya bu sabah İlçe binasında düzenlediği ve yüzlerce kadının katıldığı toplantı ile Gebze’de kadın harekâtı başlattı.

09 Eylül sabahı okulların açılacak olmasına rağmen bir gün önce Gebzeli yüzlerce bayanı İYİ Parti Gebze ilçe binasında sabah kahvaltısında ağırlayan Seda Yalçınkaya, çalışkanlığı ile İl yönetimi ve Parti genel merkezinde takdir topladı.

PARTİYE HAREKET GETİRDİ

Geçtiğimiz aylarda İYİ Parti genel merkezi tarafından Partinin Gebze Kadın Kolları Başkanı olarak atanan genç siyasetçi Seda Yalçınkaya daha ilk günden itibaren yaptığı etkinlikler vesilesi ile diğer siyasi partilerden de övgü dolu ifadeler almaya başladı.

Ağustos ayında Gebze’nin İnönü mahallesinde meydana gelen sel felaketi sonrası beraberindeki bayanlarla felakete uğrayan vatandaşları yalnız bırakmayan Seda Yalçınkaya ilerleyen günlerde Gebze’nin birçok noktasında ziyaretlerini gerçekleştirerek çalışmalara hareket getirdi.

GENİŞ KATILIM -COŞKULU TOPLANTI

Pazar sabahı Gebzeli yüzlerce kadını İYİ Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen kahvaltı programında bir araya getirme başarısını sağlayan Seda Yalçınkaya’nın bu etkinliğine İYİ Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Pelin Dönge, il kadın kolları yöneticileri, ilçe kadın kolları yöneticileri ve partililer katıldı.

PELİN DÖNGE: GEBZE KADIN KOLLARI HERKESE ÖRNEK

Göreve gelmesi ile partide herkesin kabul edeceği bir hareketliliğin yaşanmasına vesile olan Seda Yalçınkaya’nın Pazar günü Gebze İlçe başkanlığında gerçekleştirdiği etkinlik ile ilgili açıklama yapan İYİ Parti Kocaeli İl başkanı Pelin Dönge “Böyle bir Organizasyon için Seda hanıma çok teşekkür ediyoruz, Gebze’de hayata geçirilen bu tür etkinlikleri diğer 11 ilçe teşkilatımıza da örnek gösteriyoruz, Genel başkanımız Meral Akşener önderliğinde yapacağımız bu tür çalışmalarla partimizi daha geniş kitlelere tanıtıp iktidar yolunu açmaya çalışıyoruz, Okulların açılmasına bir gün kala bütün annelerin çocuklarını okula hazırlamaya çalıştığı bir tatil gününde bu kadar fazla bayanı İlçe teşkilatımızda toplamayı başaran Seda Yalçınkaya’nın şahsında bütün bayanlarımızı kutluyorum” diye konuştu.

YALÇINKAYA : GENEL BAŞKANIMIZIN YÜKÜNÜ ALACAĞIZ

Önümüzdeki günlerde farklı programlar yaparak çalışmalarını sürdüreceklerini söyleyen İYİ Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Seda Yalçınkaya, “Bir kaynaşma programında bir araya gelmek istedik. Ben başta il kadın kolları başkanımız olmak üzere katılımcılara çok teşekkür ediyorum. İYİ Parti bir siyasetçi olarak kadının gücünü, kadın isterse neleri hayata geçirebileceğini yaşamış bir insanın öncülüğünde ortaya çıkan bir siyasi partidir. Biz Gebze’de bir kadın harekatı yaparak öncelikle şehrimizin sorunlarına çözüm getirmek için ardından da genel siyasette partimize güçlü bir destek sunmak için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdüreceğiz, Yapacağımız çalışmalarla Genel başkanımız Meral Akşener’e yük olan değil onun omuzlarından yük alan teşkilat olacağız ” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263