banner281
Öne Çıkanlar Tekirdağ Sakarya operasyon jandarma Bursaspor

Kaman'dan siyasete devam kararı

Millet İttifakı’nın büyükşehir belediye başkan adayı Serdar Kaman, ittifak ortağı CHP’nin İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kaman, “Siyasete devam edeceğim. Tüm sandıkların analizini yapıp nerede eksiğimiz var değerlendireceğiz. Yeni bir sayfaya başlayacağız” dedi.

31 Mart yerel seçimlerine Millet İttifakı adı altında birlikte giren İYİ Parti’nin büyükşehir adayı Serdar Kaman, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ı, il binasında ziyaret etti. Yerel seçimlerin ardından ilk kez siyasi bir açıklamada bulunan Serdar Kaman ‘siyasete devam edeceğim’ mesajı verirken CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay ise Millet İttifakı birlikteliğinin ilerleyen dönemde daha çok belediye alacağını söyledi. 

6 BELEDİYEDEN 21 BELEDİYEYE ÇIKTIK

Ziyarette ilk olarak konuşan Serdar Kaman, “Güzel bir birliktelik yaşadık.  Bundan sonraki seçimlerde de bu güzel birlikteliğin devamı gelir. Güzel performans gösterdik. CHP’nin ülke genelinde aldığı sonular maksimumdaydı. Şu anda 6 belediyeden 21 belediyeye çıktık. Bu dönemi geçiş dönemi olarak görüyoruz. Bundan sonraki seçimlerde daha fazla belediye alarak Türkiye tarihine geçmek istiyoruz” diye konuştu.

SİYASETE DEVAM EDECEĞİM

Kaman, “İYİ Parti’nin bu seçimlerde rolü, iktidar eli altında rahatsızlık yaratan belediyelerin CHP’ye geçmesinde rol oynamak oldu. İlimizde Hürriyet’in mazbatasının geciktirilmiş olması, İstanbul’daSayın İmamoğlu’nun mazbatasının geciktirilmiş olması demokrasiye darbedir. Bu mazbataların sahiplerine verilmesini diliyoruz. Siyasete devam edeceğim. Anketlerin altında kalan bir oy aldık. Tüm sandıkların analizini yapıp nerede eksiğimiz var değerlendireceğiz. Yeni bir sayfaya başlayacağız” şeklinde konuştu.

RANT İÇİN DEĞİL HAK İÇİN ÇALIŞTIK

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Kendisini tanımaktan ve beraber çalışmaktan mutluyum. Milletittifakı Kocaeli ve ülkede başarılı olmuştur.  Millet ittifakı rant için değil hak hukuk için çalışan bir ittifak. Kocaeli’nin kalbi olan İzmit’te, İstanbul’da, Ankara’da belediye kazanmış bir ittifak.  Her şeye rağmen tüm iktidar gücene rağmen büyük bir başarı gösterdik. Bugünden yaptıklarımızdan ders alarak İYİ Parti ve CHP’nin oyları ile birlikte belediye sayılarını arttıracağını düşünüyorum” dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263