Öne Çıkanlar Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu Kutsal Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu kur şantaj

Kapanönü’nde Gönül rüzgarı

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Kapanönü esnafıyla bir araya geldi. Sibel Gönül’e ziyaretinde AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek de eşlik etti

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Kapanönü’nde esnafla bir araya geldi. SKM programları kapsamında gerçekleştirilen ziyarete; AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, AK Parti İlçe Başkanı Ali Güney, İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan, İzmit eski Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, eski İl Başkanı Mahmut Civelek ve ilçe yöneticileri de katıldı.

SİZLERİN FİKİRLERİ ÖNEMLİ

Oldukça renkli görüntülere sahne olan ziyaret öncesinde Kapanönü’nde efsane haline gelen ‘Co’ lakaplı ayakkabı boyacısı Mustafa Gürtay ile sohbet eden Sibel Gönül, döner tezgâhının da başına geçti, renkli görüntüler oluşturdu. Buluşmada esnafla sohbet eden ve onların fikir ve önerilerini dinleyen Sibel Gönül, yaptığı kısa konuşmada “Gönül verdiğimiz İzmit’e hizmet için yola çıktık. İzmit için sizlerin fikir ve önerileri bizler için önemli” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263