Öne Çıkanlar CHP polis Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Kılıçdaroğlu: "24 Kasım'da öğretmenlere birer maaş ikramiye vereceğiz"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde tüm öğretmenlere bir maaş ikramiye vereceklerini söyledi. ANKARA (İGFA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'de yaptığı grup toplantısında seçim vaatlerini sıraladı. 6 milyon 300 bin gencin önümüzdeki seçimlerde oy kullanacağını ifade eden Kılıçdaroğlu, gençlerin kendi gelecekleri için oy kullanmalarını istedi.

Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde öğretmenliği de itibarlı bir meslek haline getireceklerinin sözünü verdi.

"HELALİ HOŞ OLSUN"

24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi iktidara gelmeleri durumunda yapacaklarını açıklayan Kılıçdaroğlu, "Gelecek kuşakları yetiştirecek olan öğretmenlerdir. Öğretmenleri bu toplumun en saygın kişisi yapma konusunda elimizden gelen her türlü çabayı göstereceğiz. Birlikte yapacağız, beraber yapacağız. İtibarlı bir meslek haline getireceğiz öğretmenliği. Her 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde tüm öğretmenlere birer maaş ikramiye vereceğiz. Helali hoş olsun" diye konuştu.

Hükümetin ekonomi politikalarına da göndermede bulunan Kılıçdaroğlu, marketlerde saat başı etiket değiştiren elemanların işe başladığını belirterek, "Türkiye öyle bir noktaya geldi ki satarken zarar ediyor. Çünkü yarım saat sonra fiyat değişecek ve zarar gelecek" dedi.

https://www.youtube.com/watch?v=h8Cz-njetr0?start=660

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263