Öne Çıkanlar çorlu EMITT gençlik merkezi Şahin Lalapaşa

“Kurdukları tuzakları tek tek yıkacağız”

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Teşkilatlarının enerjisi ve geleceği, çalışan ve çalışkan Gençlik Kollarının İlçe Başkanları ile bir araya geldi. Verimli toplantıda gençlik üzerine değerlendirmelerin yanı sıra güncel siyasi konularda ele alındı. Siyasetin bir meslek olmadığını, bir emanet ve görev olduğunu vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “Siyaset nöbettir. Bizler bu anlayışla davamızı ve çalışmamızı sürdürmeliyiz” dedi.

“KURDUKLARI TUZAKLARI TEK TEK YIKACAĞIZ”

AK Parti kurulmamış ve icraatın başına geçmemiş olsaydı ülkemiz ne halde olurdu diye düşünmek dahi istemiyorum diyen Karaosmanoğlu, “Tarihimiz bizlerin ne kadar uyanık ve bir o kadar da çalışkan olmamız için binlerce örnekle doludur. Bugün İstiklalimiz ve istikbalimiz için verilen mücadele geçmişimizden aldığımız dersle kahraman Mehmetçiklerimiz tarihe not düşmektedir. El Bab operasyonuyla başlayan bugün Afrin’le devam eden terörle mücadelemizin kahramanlarına her daim dua edelim. Bugün İslam Coğrafyasının ve ülkemizin karşılarında diz çökmesini isteyen emperyalistlerin olduğu da aşikardır. Bu nedenle sizler ve bizler çok çalışacağız. Kurdukları tuzakları tek tek yıkacağız” şeklinde konuştu.

“BİLİM İNSANLARIMIZA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve geçmiş dönem Gençlik Kolları İl Başkanlarından ve Ulaşımpark Genel Müdürü Yasin Özlü’nün de yer aldığı görüşmede, gençlik projelerine çok önem verdiklerini belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “AK Parti Gençlik Kolları olarak gençlerle her zamankinden daha fazla ilgilenmenizi istiyorum. Bu durum ülkemiz için çok önemlidir. Bugünün on sekiz yaşında ki gençleri ülkemizi hep böyleydi diye düşünebilir. Dünü hatırlatacağız ki bugünü ve geleceği farklı gözle görebilirsin” ifadelerini sarf etti. Genel Başkanımız, Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ile son dönemde gerçekleştirilen Savunma sanayinde ki yerlileşme çalışmalarından da bahseden Karaosmanoğlu, “Bugün bu çalışmaların önemini bir kez daha görmekteyiz. Teknisyeninden mühendisine, erinden subayına kadar yerli teknolojinin gelişmesinde katkısı olan tüm gençlerimize ve bilim insanlarımıza şükranlarımı sunuyorum” açıklamasını yaptı.

“HEDEFLERİMİZİ GENÇLERİMİZE İFADE ETMELİYİZ”

Savunma Sanayisi başta olmak üzere üretim alanında ki yerlileşme oranlarının artmasının kolay olmadığını da dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Siyasi istikrarın yaşanması ile kendi ayakları üzerinde duran bir devletin varlığı ancak bu gelişmeleri sağlayabilirdi. Bu nedenle güçlü bir devlet yapısının devamı için gençlik kollarımız sokak sokak gezerek gençlerimize ulaşmaya devam etmelidir. AK Parti’yi anlatmalı, hayallerimizi ve hedeflerimizi gençlerimize ifade etmeliyiz. Siyaset olarak yakalanan bu başarı nedeniyle gençlerimizden Allah razı olsun” dedi.

“İNSANLARI YAŞAT Kİ, DEVLET YAŞASIN!”

Yerel yönetimlerde ve merkezi hükümet olarak hizmette ki temel dayanağımız ve ilkemiz “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” olduğunu da dile getiren Karaosmanoğlu, “Rabbim bizi bu anlayıştan ayırmasın. Allaha şükürler olsun ki öyle bir liderle hareket ediyoruz ki bu düsturun peşinden giden Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Bugün Anadolu’da, gönül coğrafyalarımızda, mazlumların ve gariplerin sofralarında “Allah’ım Erdoğan’a güç ver. O ümmetin ve İslam âleminin lideridir. Bizim sesimizdir, gözyaşımızı silendir. Allah’ım Türk Milletine de yardım et” duaları semaya yükselmektedir. İşte bu nedenle çok çalışacağız. Yorumlayacağız ve geleceğin güçlü Türkiye’si için çalışmaya devam inşallah” diyerek sözlerini tamamladı. Görüşme karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263