Öne Çıkanlar düzensiz göçmen Kocaeli Bursa Yalova Tekirdağ

Ruhittin Sönmez, İftarda Lokma ,Sahurda Kiraz dağıttı

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili adayı Ruhittin Sönmez Kocaeli'yi karış karış gezmeye devam ediyor.

Her gün iki veya üç ilçede sahura kadar program yapan Sönmez vatandaşlara parti politikalarını anlatmaya devam ederken cumhurbaşkanlığı seçiminde Genel Başkan Meral Akşener ve milletvekilliği seçiminde ise partisine oy istiyor.

GÖLCÜKTE KİRAZ İKRAMI

Önceki gün Gölcük'te seçim çalışmalarını yürüten Sönmez Değirmendere'de vatandaşlara iftarlık lokma ikramında bulunurken iftar sonrasında İhsaniye çıkarması yaptı. Burada da vatandaşları gezen ve kiraz ikramında bulunan Sönmez'e il başkanı Serdar Kaman ve İlçe başkanı İsmail Aynacı'nın yanı sıra il, ilçe yöneticileri ve vekil aday adayları da eşlik etti. Oldukça kalabalık bir ekiple yürüyen Sönmez Gölcük'te bu iş bitmiştir dedi.

DEĞİRMENDERE’DE LOKMA DAĞITTI

İyi Parti Milletvekili adayı Ruhittin Sönmez çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında önceki gün Gölcük ilçesinde çalışmalarını yürüten Sönmez, Değirmende'de halkla buluştu. İftar vaktine yakın sahilde Halka lokma ikramında bulunan Sönmez’e vatandaşların ilgisi hayli yoğun olurken semti gezmeyi ve sorunları dinlemeyi de ihmal etmedi. İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve belde başkanı Meryem Sevinç organize ettiği lokma dağıtımı ve semt turuna ilçe ve belde yöneticilerinin yanı sıra milletvekili aday adayları Ünal Atabay, Ruhan Tekcan ve Murat Atar'da katılarak Sönmez'e destek verdiler oy istediler.

100 KİŞİLİK GRUPLA İFTAR

Gündüz Değirmendere programının ardından İhsaniye’ye adeta çıkarma yapan Ruhittin Sönmez yaklaşık 100 kişilik partili grupla birlikte semtin en kalabalık saatlerinde esnafı gezdi, kahvelerde vatandaşlarla sohbet etti ve parti seçim beyannamesini anlattı. Sönmez'e burada il başkanı Serdar Kaman, İl yöneticileri, İlçe başkanı İsmail Aynacı ve ilçe yöneticileri ile gençlik kolları eşlik etti. İhsaniye de halkın ilgisinden oldukça memnun olan Sönmez, Kent meydanında bir satıcıdan aldığı kasalarla kirazları çevredekilere ikram etti.

Sönmez her iki etkinlikte de yaptığı açıklamada “tatlı yiyelim yatlı yaşayalım, ülkemizin bugün geldiği nokta ortadadır. Ekonomik açıdan zor bir süreçten geçiyoruz ve kimsenin yüzü gülmüyor, bizde ağzımızı tatlandıracak ikramlar eşliğinde halkımıza, İyi Partinin tatlı bir gelecek vermek için hazırladığı ve uygulayacağı seçim beyannamemizi anlattık “dedi.

Ruhittin Sönmez ve beraberindekiler son olarak Gölcük Çiftlik mahallesine kahve ziyaretlerinde bulundu ve yeni kurulan Çİftlikspor yöneticileriyle bir araya geldi başarılar diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263