banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding ezan Saadet Partili Nazır Cihangir İslam Tarihi Yeşil Cami

Saadet Gençlik Kolları'ndan idam talebi

(İGFA) - Saadet Partisi Bursa İl Gençlik Kolları, Ulu Camii yanında yer alan Orhangazi Parkı'na dar ağacı kurarken, son dönemdeki kadın cinayetleri için de mesaj verdi. Teşkilat Başkanı Furkan Turgut, kadınlar için sözde değil özde adalet tesis edilmesi gerektiğini ifade etti.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nün tarihçesini anlatan Turgut, adaletin, duvara, kağıda veya tabelaya yazılarak tesis edilemeyeceğini, ancak kadına şiddet uygulayanlara kayıtsız kalmayarak sağlanabileceğini dile getirdi.

Saadet Partisi Bursa İl Gençliği olarak, idam sehpasının caydırıcı olduğunu düşündüklerini aktaran Başkan Furkan Turgut, "Kadını, kızı, çocuğu, anneyi, erkeği, savunmasız yaşlıları, kısacası insanı katledenler asla affedilmemeli, cezaları idam sehpasına çıkarılmak olmalı, bir kişinin yaşama hakkını her ne sebeple olursa olsun elinden alanlar, cezaevlerinden beslenmemeli, ‘hücre cezası verdik’ algısıyla hayal kırıklıkları oluşturulmamalı. Tıpkı, dünyanın en gelişmiş ülkesi olan Amerika Birleşik Devletleri’nin bazı eyaletlerinde insanı katledenlerin cezası idam olduğu gibi" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263