banner280
Öne Çıkanlar CHP Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası Tarihi konak Necmettin Kuyucu SASKİ

Saadet Partisi Kayseri'den sert tepki

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun Kayserili bazı vekillerin son zamanlarda yaptığı açıklamalara sert tepki geldi.

KAYSERİ (İGFA) - Kayseri milletvekillerinin sık sık açıklamalarda bulunduğunu kaydeden Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun, "Vekillerimizin vatandaşın derdine dair bir kaygıları yok, kendileri milletin asıl gündeminden habersiz. Son dönemde elektriğe, doğalgaza, akaryakıta ve bilumum gıda ürünlerine gelen zamlar vatandaşımızın belini bükmüştür. Alım gücü azalan vatandaş şehrin vekillerinden bir ümit, bir moral beklerken, bazı vekillerin asgari ücretin ne olması gerektiğine dair fikirlerinin dahi olmayışını halkımızın takdirine bırakıyoruz" diye konuştu.

İl Başkanı Baki Coşkun, eski bir bakanının toplumun değerleri ile taban tabana zıt bazı kesimleri meşru gösterecek açıklamalar yapmasını da şiddetle reddettiklerini vurgulayan Coşkun, "Toplumun değer yargıları bellidir. İnancımızın hoş görmediği gayri ahlaki tavır ve davranışların toplum kesimlerinde yaygınlaşmasına sebep olacak açıklamalar yapmak bu necip millete yapılacak en büyük kötülüktür" dedi.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263