Öne Çıkanlar Vali Ahmet Hamdi Nayir Novartis Onkoloji Türkiye Zahit Tiryaki tutuklama tarihi çarşılar

Sarıbay: Daha çok çalışmamız gerekiyor

CHP İzmit Tavşantepe Mahalle Meclisi, İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay’ı il binasında ziyaret ettiler. İl binasının partiye hayırlı olmasını dileyerek, Sarıbay’a sıkıntılarını anlattılar.

BU PARTİ KİŞİLERİN PARTİSİ DEĞİLDİR

Yeni binayı çok beğendiklerini, dile getirerek konuşmasına başlayan Tavşantepe Mahalle Sorumlusu İsmail Bal, “ Böyle güzel bir binayı partiye kazandırdığınız için yüreğinize, emeğinize sağlık. Emek veren herkese teşekkür ediyoruz “ dedi. Hem sizi ziyaret etmek hem de dertleşmek için buradayız diyen Bal, “Önümüzde çok zorlu, önemli bir süreç var. Çok çalışmamız, birlik olmamız gerekiyor. Bu parti kişilerin partisi değildir. Herkes bunu bilerek hareket etsin. Önemli olan partidir. Biz Tavşantepe Mahalle Meclisi olarak partimiz için var gücümüzle çalışıyoruz. Sizden de destek istiyoruz” diye konuştu.

SİZLERİNDE DESTEĞİ LAZIM

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “ Yeni dönemde mahallelerde yeniden bir program yapacağız. Zorlu bir sürece girdik. 2019 da çok önemli seçimler olacak. Bunun için çok çalışmak gerekiyor. Bu sadece il ve ilçe başkanlarıyla olmaz. Sizlerinde desteği gerekir. Kimse çalışmak için davet beklemesin. Herkes ödevli ve görevlidir. Hep birlikte ev ev, sokak sokak çalışıp insanlara dokunmamız gerekiyor “ ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263