banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding ezan Saadet Partili Nazır Cihangir İslam Tarihi Yeşil Cami

Şayir, "Dilovası hizmete doyacak"

Cumhur İttifakı AK Parti Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'in ikinci büyük seçim irtibat bürosu açılış mitingi Diliskelesi Mahallesi'nde gerçekleşti. Yüzlerce vatandaşın katıldığı açılışta Şayir gövde gösterisi yaptı.

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, geçtiğimiz hafta Dilovası Belediye önünde gerçekleşen birinci büyük seçim irtibat bürosu açılışının ardından yaptığı ikinci büyük açılışında Diliskelesi meydanında gerçekleştirdi. Seçim İrtibat bürosu açılışında ayrıca meclis üyeleri de tanıtıldı. Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık ve Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi ve yüzlerce Dilovalı’nın katıldığı açılış mitinginde Hamza Şayir'e sevgi gösterisi vardı.

DİLİSKELESİ HİÇ BİR ZAMAN BİZİ MAHÇUP ETMEDİ

Seçim irtibat bürosu açılışında ilk konuşmayı yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, "Dİliskelesi hiç bir zaman bizi mahcup etmedi. Her seçimde Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti'ye sahip çıktı. 31 Mart'ta da adayımız Hamza Şayir'e büyük destek çıkacağına inanıyorum. Biz üzerimize düşeni yapacağız. 31 Mart akşamına kadar gece gündüz demeden kapı kapı dolaşacak ve partimize, adayımız Hamza Şayir'e destek isteyeceğiz. İnşallah 31 Mart akşamı da büyük bir zafere hep birlikte imza atacağız."dedi. Akbulut'un ardından konuşan Dilovası eski Belediye Başkanı Halit Yaşar'da Diliskelesi halkından Hamza Şayir'e destek olmalarını istedi.

DİLOVASI ŞAHLANSIN, DİLOVASI KALKINSIN

Akbulut'un ardından konuşmasını yapan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "31 Mart'ta ülkemiz için önemli bir seçim olacaktır. Ülkemizin, istikrarı, istikbali, huzur ortamının devamı ve güçlü Türkiye için çok önemlidir. İnşallah hep birlikte önce Dilovası'nda, Dilovası'nın evladı çalışkan hayırsever Hamza Şayir'i ardından tüm ülkemizde AK Parti'ye sahip çıkacağız. Bizde hırs, koltuk sevdası yoktur. Bizde bayrak yarışı vardır. Hizmet yarışı vardır. İnşallah Hamza kardeşimiz 31 Mart'tan sonra bizden alacağı bayrağı daha yukarılara taşıyacaktır. Biz kendisine inanıyoruz. Sizde inanın ve güvenin. Dilovası daha güzel hizmetler almaya devam edecektir. Sizler destek olun ki Dilovası şahlansın, Dilovası kalkınsın" dedi.

1 NİSAN'DA GÜNEŞ BİR BAŞKA GÜZEL DOĞACAK

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, "AK Parti ile Dilovası hizmetle tanıştı. 10 yılda Dilovası'na çok güzel hizmetler yaptık. Yapmaya da devam ediyoruz. Dilovası yeni dönemde yeni yaşam alanlara kavuşacak. Yeni Dilovası'nda şaha kalkacak, Diliskelesi Mahallesi şaha kalkacak. Yaparsa AK Parti yapar. Güçlü hükümet, güçlü Büyükşehir ve Güçlü Dilovası Belediyesi ile olacak. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın'dan söz aldım. En fazla hizmeti Dilovası'na yapacak. Yeter sizler Tahir Hocamıza ve Hamza Şayir kardeşimize sahip çıkın. 1 Nisan'da Dilovası'nda güneş bir başka güzel doğacak" dedi.

DİLOVASI'NA HİZMET EDECEK ADAM LAZIM

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, "Bugün Dilovası yine bir başka güzel, Diliskelesi yine bir başka güzel. Şu tablo gösteriyor ki Dilovası'nda kimin kazanacağı belli. Dilovası biz göreve gelmeden önce çok büyük sorunları olan bir ilçeydi. AK Parti ile son 10 yılda çok güzel hizmetler aldı. Altyapıdan üstyapıya, eğitimden sağlığa birçok proje hayata geçti. İnşallah 1 Nisan'dan sonra da almaya devam edecek. Dilovası birilerinin bir şey olmak için geleceği bir ilçe değildir. Dilovası hizmet almak isteyen, büyüyen, gelişen bir Dilovası olmalıdır. Birilerinin belediye başkanı olma sevdası mı önemli yoksa Dilovası'nın geleceği mi? Çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın geleceği mi önemli?  Birileri belediye başkanı olmak için gezmedik parti bırakmadı. Bunların amacı sadece belediye başkanı olmak. Dilovası'na çalışan adam gelmeli. İşte çalışacak, Dilovası'na hizmet edecek aday Hamza kardeşimizdir. Unutmayalım Dilovası'nın sorunu sadece Dilovası Belediyesi'nin bütçesi ile ortadan kaldırılamaz. Dilovası Belediyesi'nin arkasında güçlü bir Büyükşehir ve hükümet desteği olmak zorunda. Dilovası hizmet alacaksa bu üçlünün koordinasyon ile alacaktır. Bunu halkımızın çok iyi bilmesi gerekiyor. 31 Mart'ta Hamza Şayir kardeşinize destek vereceğinizi, Büyükşehir'de Tahir Büyükakın'a destek vereceğinize inanıyorum. Buradaki muhteşem tablo onu gösteriyor" dedi.

ALLAH'IN İZNİYLE ZAFER BİZİMDİR

Programda son olarak konuşan AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, annesinin kendisi için yazdığı "Canım Oğlum" adlı şiiri ile başladı. Şiirin ardından Dilovalılara seslenen Şayir, "Artık Dilovası'nda yeni bir dönem başlıyor. Cemre düştü, havaya, suya, toprağa, güneş bir başka coşkulu, İnsanlar başka coşkulu, Dilovası bir başka coşkulu, güzel günleri bekliyor. Yarınlar bizim, umutlar bizim, coşku bizim, heyecan bizim Allah'ın izniyle zafer bizim inşallah.

HİZMET AŞKIYLA YOLA ÇIKIYORUM

Arkamıza hizmet aşkıyla yanan hükümetimiz, büyükşehir belediyemizle birlikte Dilovamız önümüzdeki 5 yılda hizmete doyacaktır inşallah. Halkımızın takdiri ile göreve gelirsek eğer Dilovası çok büyük hizmetler alacaktır. Kimseye ayrım yapmadan eşit hizmetler yapacağız. Dilovası'nı ve Diliskelesi Mahallemizi cazibe merkezi haline getireceğiz. Hizmet aşkıyla yola çıkıyorum. İnşallah 31 Mart'tan sonra ki 5 yılda tarih yazacağız. Ben sadece AK Partililerden değil, CHP'li, HDP'li, SP'li ve tüm partili dostlarımızdan da destek istiyorum. Bizim davamız Dilovası'na hizmettir. Seçilirsem eğer önümüzdeki 5 yılda halkımızın yüzünü asla kara çıkarmayacağım" dedi.       

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263