Öne Çıkanlar CHP Tarihi konak Necmettin Kuyucu polis Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Söğüt, Ülkücü gençlerle buluştu

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ile birlikte Körfez ve Yarımca Ülkü Ocağı’nı ziyaret etti

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, SKM programları kapsamında Körfez Ülkü Ocağı’nda ülkücü gençlerle bir araya geldi. Ziyarette; AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu, İlçe SKM Başkanı Fehmi Öztürk ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak da yer aldı. İlk olarak Yarımca Ülkü Ocağı’nı ziyaret eden Söğüt, Ocak Başkanı Ali Kılınç ve gençlerle sohbet etti.

GEREKEN DERSİ VERECEĞİZ

Söğüt ve beraberindeki heyet daha sonra Körfez Ülkü Ocağı’na geçti ve burada ülkücü gençlerle bir araya geldi. Körfez Ülkü Ocağı Başkanı Zafer Kılıç tarafından karşılanan Şener Söğüt, gençlerle de tek tek selamlaştı. Sohbet ortamında gerçekleşen buluşmada konuşan Başkan Adayı Şener Söğüt, “Bizler uyum içerisinde olacağız ki; vatanseverlikten uzak olanlara 31 Mart’ta gereken dersi verelim” dedi.

UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Söğüt, “Ülkemizin ve milletimizin geleceğini düşünen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin ‘vatan ve millet bekası için’ çıktıkları yolda bizler de Cumhur İttifakı içerisinde Körfez’de uyum içinde çalışıyoruz. 31 Mart’a kadar da çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz ve 1 Nisan’da zaferimizi birlikte kutlayacağız” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263