banner281
Öne Çıkanlar eğitim desteği Yüksek Lisans Sakaryaspor Kulübü Başkanı Cevat Ekşi Kasımpaşa Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu

Törk: 18 Kasım'da kampanyamız başlıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca Belediye Başkanı Yakup Törk 18 Kasım'dan itibaren seçim kampanyalarının başlayacağını ve sahaya ineceklerini söyledi.

Kampanyaya doğduğum, büyüdüğüm Kazım Karabekir mahallesinden başlayacağız diyen Törk şunları söyledi:

Kampanyamızın ilk mesajlarını oradan vereceğiz. Kalabalık bir aile pozu vereceğiz. Doğma büyüme Darıcalı olmam sebebiyle, doğup büyüdüğümüz mahalleden başlamayı uygun bulduk. O tarihe kadar da kendi içimizde hazırlamış olduğumuz proje gurubunun projeleri ve altyapısını hazırladığımız 6 tane açık mahalle temsilciliğimizin dizaynı olacak. 

Onun dışında yeni açacağımız mahalle seçim bürolarının da araştırmasına şimdiden başladık. Bu arada kampanyayı yürütecek danışman arkadaşlarımızın hazırlıkları var. Ay sonuna doğru geldiğimizde tamamıyla Seçim Koordinasyon Merkezi'mizle, kampanyayı yürütecek ekiple, insan kaynakları, mali danışmanlardan tutun da kampanyanın ana ekibi belli olacak. 
Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki yönetici arkadaşlarımızla birlikte bunları oluşturacağız. 

HERKESİN KENDİNİ BULDUĞU SÖYLEMLE ÇIKACAĞIZ

Kampanyamızın dili Darıca yereline oturacak bir dil olacak ve seçmene de herkesin kendini bulduğu bir söylemle çıkacağız. Biz, Darıca'da yaşayan herkesin oyuna talibiz. Neticede bu kenti yönetmeye talip isek, burada da her düşünceye sahip insan yaşıyor. Siyasi düşüncelerin farklılığını biz zenginlik olarak göreceğiz ve her ne kadar CHP'nin adayı da olsam bir MHP'li de, bir AKP'li de, bir SP'li de kendinde bizi bulacak. Bu zamana kadar çizgimiz böyleydi, bundan sonra da böyle olacak. 

DARICA'DA YENİ BAKIŞIN, YENİ BİR VİZYONUN ZAMANI GELDİ

Darıca'da yeni bir bakışın, yeni bir vizyonun, Darıca'da yaşayan insanların güvendiği bir yapının zamanı geldi. Biz de bunun temsilcisi olacağız ve kentin gidişatından memnun olmayan kitlelerle bir araya gelerek 31 Mart'ta gerçekten halkımızın bu kentten beklentilerini karşılayacak bir yapıyla seçimi kazanacağımıza inanıyorum. Bu doğrultuda çalışacağız.

MECLİSİN DAĞILIMI

Meclis listesinin bu kentte yaşayan insanların bir kompozisyonu olması lazım. Herkesin kendisini içinde bulduğu bir yapıyı bizim ortaya koymamız lazım. Dolayısıyla öyle bir yapı çıkar. Vekillerimizle, il başkanımızla, örgütümüzle, ilçe başkanımızla, partililerimizle oturacağız, konuşacağız, metot belirliyeceğiz, bir yöntem belirliyeceğiz, kriter belirliyeceğiz. 

Bu kriterlere uygun kim varsa hepsiyle çalışırız. Ben artık belediye başkanı adayı olarak hem partinin, hem tüm Darıca'nın adayı olduğum için hak eden arkadaşlarla, herkesle çalışacağız. Listeye giremeyen arkadaşları da farklı yerlerde değerlendireceğiz. Hem meclis listesiyle, hem adayla, hem adayın ekibiyle tam bir uyum içerisinde gideceğimizi görüyorum. 


DARICA'DA CİDDİ BİR YARIŞ OLACAK

Darıcamızı 3 yıllık ilçe başkanlığım süreciyle birlikte hazırladık zaten. Daha önceden de partide bir çalışma evresi var. Artık olgunlaştık, insanları inandırdık, motive ettik. Gençlik Kollarımız, Kadın Kollarımız hepsi de inanmış durumdalar. Darıca'da ciddi bir yarış olacak. Partimizi daha derli toplu bir hale getirdik. 

Onun dışında yeni gelecek gönüllüler var, çok ciddi destekler alıyoruz. Partili olmayan, daha önce CHP'ye oy vermeyen kitleler var. Dolayısıyla bizim geçmişte yaptığımız çalışmaların da bir ürünü olacak. Gücümüz yettiğince insanların her anında yanında olmaya çalıştık. 
Bizim ekibimizde sadece Cumhuriyet Halk Partililer olmayacak. Bize güvenen, inanan, kenti bizim daha iyi yöneteceğimize inananlarla birlikte her alanda mücadele edeceğiz.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263