banner280
Öne Çıkanlar AA 2019 6 kişi 2018 2 ölü

Yaşar Kardaş, İzmit belediye  başkan yardımcısı oluyor

Kocaeli'de son derece geniş bir kesim tarafından tanınan, Ülkücü Hareketin kilometre taşlarından Yaşar Kardaş'ın İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet tarafından başkan yardımcılığına getirileceği öğrenildi.

YAŞAR KARDAŞ İSMİ İSMİ HEYECAN YARATTI

Yerel seçimlerin ardından İzmit Belediye Başkanı seçilen Fatma Kaplan Hürriyet, göreve geldiği günden itibaren sadece CHP’den 15’inci sıradan belediye meclis üyesi seçilen Dilek Yalçın’ı belediye başkan yardımcılığına getirmişti. Hürriyet’in diğer başkan yardımcılarının ise kim olacağı merak konusuydu. Kulislere göre Hürriyet’in İzmit Belediyesi’ne Millet İttifakı ortağı İYİ Parti’den 6’ncı sıradan meclis üyesi seçilen Yaşar Kardaş’i başkan yardımcısı olarak ataması bekleniyor.

EN UYGUN İSİM YAŞAR KARDAŞ

 Hürriyet ilk olarak İYİ Partili Faruk Bostan’ın yerine 2’nci sıradan meclis üyesi seçilen Nurettin Bulut’a başkan yardımcılığını teklif etti. Bulut ise önceliğin Yaşar Kardeş’e ait olduğunu, kendisinin meclis listesine sonradan dahil olduğunu ve bu yüzden başkan yardımcılığının doğru olmayacağını belirterek Hürriyet’in teklifini reddetti. Hürriyet’in bunun üzerine ise meclis listesine 6’ncı sıradan giren Yaşar Kardaş’ı başkan yardımcılığına getireceği konuşuluyor. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263