banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding Saadet Partili Nazır Cihangir İslam ezan Tarihi Yeşil Cami

Zeki Aygün, resmen başkan

31 Mart Seçimleri’nde rakibi CHP’li Sertif Gökçe’yi az bir oy farkıyla geçerek Derince Belediye Başkanı olan AKP’li Zeki Aygün adliyeye gelerek mazbatasını aldı.

31 Mart Seçimleri’nde rakibi CHP’li Sertif Gökçe’yi az bir oy farkıyla geçerek Derince Belediye Başkanı olan AKP’li Zeki Aygün adliyeye gelerek mazbatasını aldı. Aygün’ün mazbatasını alması CHP’nin itirazlarından dolayı diğer ilçelere göre gecikti. CHP’li Sertif Gökçe 300 sandıkta hata tespit ettiklerini belirterek, il seçim kuruluna itirazda bulunmuştu. İl seçim kurulu Gökçe’nin itirazını reddedince Sertif Gökçe itirazını bir üst makam olan YSK’ya taşımıştı. YSK’da CHP’nin itirazını reddedince AKP’li Zeki Aygün’ün mazbatasını almasına bir engel kalmadı.

MHP’LİLER DE GELDİ

Aygün’ü mazbata töreninde AKP Milletvekili İlyas Şeker, AKP Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, AKP İl yöneticileri, AKP Derince ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili yalnız bırakmadı.

10 GÜN GECİKMELİ DE OLSA ALDIK

İlçe seçim kurulu başkanı 1’nci Asliye Hukuk Hakimi Besim Tayfun Ağar’ın elinden mazbatasını aldıktan sonra adliye binası önünde açıklamalarda bulunan Zeki Aygün, “31 Mart’ta ipi göğüsledik. 10 gün gecikmeli olsada mazbatamızı aldık. Arkadaşlar demokratik haklarını kullandılar. Bunlar doğaldır. Bugünden itibaren 140 bin nüfuslu ilçemize hizmet için startı veriyoruz” diye konuştu. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263