banner280
Öne Çıkanlar CHP Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası Tarihi konak SASKİ

ÇANAKKALE (AA) - İstanbul Off-Road Kulübünce (İSOFF) bu yıl ikincisi 2018 Troya Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Baja Troia Turkey 2018" başladı.

Truva Atı önünde yapılan seremoniyle, 6 ayaklık uluslararası off-road yarış serisi "East European Tout Terrain Series"in 5'inci ayak yarışlarının startı verildi.

Çanakkale'de, 4 gün boyunca sürecek Baja Troia Turkey 2018 yarışlarının ralli kategorisinde 37, motosiklet kategorisinde 33 araç, 800 kilometreyi aşkın yol katedecek.

4x4 araçlar, buggyler, ATV ve UTV'ler ile motosikletlerin yüksek hızlı performanslarını sergileyeceği yarışlarda İtalya, Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Sırbistan ve İsrail'den gelen ekiplerin yanı sıra Türkiye'den de off-road ve motosiklet branşının önde gelen isimleri yer alacak.

"Troya Yılı" kapsamında, yarışa farklı ülkelerden katılan yarışçılara Çanakkale'nin doğası ve tarihi dokusu da tanıtılacak. Yarışlar, 7 Ekim'de son bulacak.

Düzenlenen seremoni törenine, Çanakkale Vali Yardımcısı Turan Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz, Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği Derneği (ÇATOD) Başkanı Armağan Aydeğer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Sedat Bektaş, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Çanakkale Şube Başkanı Ahmet Çelik ve Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) İl Temsilcisi Mustafa Kansu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263