Öne Çıkanlar CHP polis Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Balıkesirspor Baltok taraftarlarından çağrı

BALIKESİR (AA) - Balıkesirspor Baltok taraftarları, 9 Mayıs'ta yapılan son kongrede başkan adayı çıkmaması ve yaşanan istifalar nedeniyle basın açıklaması yaptı.

Ali Hikmet Paşa Meydanı'nda toplanan 1966 Balıkesirspor Taraftarlar Derneği ve 10KolikleR Taraftar Grubu üyeleri, açıklama öncesinde birlik mesajları gönderen Akhisarspor, Adanaspor, Karşıyaka, Kahramanmaraşspor, Bursaspor ve Elazığspor taraftar gruplarının mesajları okundu.

Taraftarlar adına ortak bir açıklama yapan 1966 Balıkesirspor Taraftarlar Derneği Başkan Yardımcısı Yusuf Erdinç Karakullukçu, Balıkesirspor'un kayyuma doğru gittiğini ifade etti.

Karakullukçu, Balıkesirspor'la ilgili olarak iyi ve güzel şeyler söylemek istediklerini ancak son yaşanan gelişmeler nedeniyle bunun mümkün olmadığını ifade ederek, şunları söyledi:

"En son gelinen bu noktadan sonra anlaşılıyor ki bu şehir bu takıma bir başkan adayı bulamayacak ve kulüp kayyuma kalacak. Önümüzde bir aylık süre var. İnşallah bu süre zarfında bir vatan evladı çıkar da kulüp kapanma aşamasına gelmez. Bu saatten sonra geriye dönük olarak konuşmanın, 'O bunu yaptı, bu şunu yaptı' demenin hiçbir manası yok. Bu kaosu çıkaranların sevabı da günahı da mutlaka vardır. Bu da onlara aittir. Bizleri üzen en büyük olay Balıkesirspor'un siyasetüstü olması gerekirken maalesef tam tersi siyaseten kullanılıp ondan sonra da kaderine terk edilmek istenmesidir. Bu olay yıllardır bu şekilde devam etmektedir."

Balıkesirspor'a desteklerinin sonuna kadar süreceğini vurgulayan Karakullukçu, şunları kaydetti:

"Bizler her türlü şartta hep takımımızın yanında olduk ve hiç terk etmedik. Artık ne olur bu takım için son parasını, cebindeki harçlığını, kumbarasındaki parayı, çoluk çocuğunun nafakasını, hasta olduğu halde ilaç parasını verenlerin hatırına bir araya gelin ve bu hastayı ayağa kaldırın. 'Bu iş bizi ilgilendirmiyor' diyorsanız, bu ayıp da size yeter ve ömrünüz boyunca sizle berabere yaşar. Bizler her zaman olduğu gibi bu süreci de yine sükunetle ve umutla takip edeceğiz ve sonuna kadar bekleyeceğiz. Olumsuz bir durumda ne yapılması gerekiyorsa onu sonuna kadar yapacağız. Bundan da hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu takımın gerçek sahibi her zaman taraftardır ve bu sonsuza kadar böyle devam edecektir."

10KolikleR Taraftar Grubu adına konuşan tribün liderlerinden Nurettin Poyraz da 31 Mayıs'ta yapılacak olağan kongrede aday çıkmaması halinde Balıkesirspor başkanlığına aday olacağını açıkladı.

Taraftarlar açıklamanın ardından dağıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263