banner280
Öne Çıkanlar 2019 AA 6 kişi 2018 2 ölü

Başkan Murat Gerenli’den Lüleburgazspor antrenmanına ziyaret

KIRKLARELİ (İGFA) - Bu sezon BAL’da Kırklareli'ni en iyi şekilde temsil etmek için sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Lüleburgazspor’u Başkan Gerenli ziyaret etti. LYFA’da devam eden antrenmanlarda Lüleburgazsporlu yönetim, teknik kadro ve futbolcularla bir araya gelen Başkan Gerenli takıma başarılar diledi. 

ANTRENMANA YAKIN TAKİP

Bir süre yönetim ve teknik kadroyla Lüleburgazspor hakkında görüş alışverişinde bulunan Başkan Gerenli, takımının antrenmanını yakından takip etti. Gerçekleştirilen antrenman sonrasında sahaya giren Başkan Gerenli futbolcularla tanıştı. Futbolculara tek tek başarılar dileyen Başkan Gerenli, Lüleburgazspor’un arkasında olmaya devam edeceği mesajını verdi. 

 "İNANCIM TAM"

Futbolculara kısa bir konuşma yapan Başkan Gerenli, Lüleburgazspor’un yeni yönetim, yeni teknik kadro ve takıma katılan yeni futbolcularla birlikte kente yeni bir hava kazandırdığını söyledi. Başkan Gerenli, “Bu kent futbolu çok sever. Futbolcusunu da bağrına basar. Futbolcu kardeşlerimizin öncelikle kendilerinden küçüklere iyi birer rol model olmasını diliyorum. Lüleburgazspor’un bu zorlu lig maratonunda top koşturacak futbolcularımızın geçireceği başarılı bir sezonla Lüleburgaz’ın motivasyon ve enerjisini artıracağına inancım tamdır” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
FutbolBALLüleburgaz

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263