banner280
Öne Çıkanlar CHP Tarihi konak Necmettin Kuyucu polis Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Bursa'da Gemlikli Semanur olimpiyat yolunda

Bursa'da Gemlik Belediyespor ve Milli Takım Judocusu Semanur Erdoğan, 2024 yılında Fransa’da düzenlenecek olimpiyatlara katılım puanlarını toplamak üzere Paris’te müsabakalara katılacak.BURSA (İGFA) - Uluslararası Judo Federasyonu (IJF) tarafından düzenlenen Paris Grand Slam turnuvasına, 5 kıta ve 48 ülkeden 289 sporcu katılırken, ülkemizi Semanur Erdoğan temsil edecek.

Paris’te düzenlenecek turnuvaya katılmak üzere yola çıkmadan önce antrenörü İsmail Yıldız ve Gemlik Belediyespor Başkanı Durmuş Uslu ile birlikte Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ı ziyaret eden Erdoğan, “Olimpiyatlara katılım her zaman sporcuların hedefi olmuştur. Biz de bu hedef için yola çıktık. Önümüzde uzun bir süreç var. 16 - 17 Ekim tarihleri arasında Paris’te düzenlenecek Grand Slam turnuvası, olimpiyatlara katılma hakkı kazanmak için önemli virajlardan biri. Türkiye’den katılan tek sporcu olmak benim için gurur verici. Belediye Başkanımız Mehmet Uğur Sertaslan’a katkılarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik’te yaşayan her konuda çok yetenekli gençlerin olduğunu belirtti. "Bu bizim zenginliğimiz" diyen Başkan Sertaslan, "Yetenekleri tozlu raflarda kalmış birçok çocuğumuz var. Biz bu yıl Gemlik Belediyespor aracılığıyla spor okulları açtık ve bu spor okullarında keşfettiğimiz çocuklarımızı kulübümüz bünyesine katarak yeni sporcular keşfettik. Dünyayı etkisi altına alan COVID-19 virüsünün en çok etkilediği kesimlerin en başında çocuklarımız geliyor. Spor, çocuklarımızın sadece bedensel sağlığı değil, ruhsal sağlığı içinde çok önemlidir” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263