banner280
Öne Çıkanlar CHP Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası Tarihi konak SASKİ

Bursa Gürsu Adrenalin Parkı yabancıların gözdesi

BURSA (İGFA) - Gürsu Belediyesi’ nce, Ericek’te oluşturulan vedüzenleme çalışmalarıyla daha konforlu hale gelen Adrenalin Park,yeni yüzüyle, doğa ve adrenalin tutkunlarını, yurtiçi ve yurtdışından misafilerini ağırlıyor.

Rengarenk bungalov ve hobbit evleriyle, yaz kış muhteşem manzaralar oluşturan doğasıyla Adrenalin Park; İtalya,Polonya, Almanya, Litvanya ve İsviçre’den, 60 gencin katılımıyla, Gürsu Belediyesi Eurodesk Temas Noktası koordinasyonuyla düzenlenen gençlik organizasyonuna ev sahipliği yapıyor.

“Adrenalin Park’ımızın sadece Bursa ve Gürsu sınırlarında değil, ulusal ve uluslararası boyutta turizm merkezi olması hedefiyle projeler üretiyoruz” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, tesisin yaz kış muhteşem manzaralar sunan doğal güzelliğiyle, birçok branşta spor yapma ve doğayla iç içe keyifli zamanlar geçirme imkânı sunduğunu söyledi. Başkan Işık, doğa ve adrenalin tutkunlarını, yazı ayrı, kışı ayrı, gecesi ayrı, gündüzü ayrı güzellikteki Adrenalin Parkımız’ın muhteşem manzarası eşliğinde doğanın tadını çıkarmaya davet etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263