banner280
Öne Çıkanlar Aksaray tahinlisi ORKA Holding Saadet Partili Nazır Cihangir İslam ezan Tarihi Yeşil Cami

Dev Adamlar İçin Mangal Partisi
MANİSA (İGFA) - Basketbol Liginde 2021-2022 yeni sezon hazırlıkları devam ederken, Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımının teknik ekibi ve oyuncuları için Cafe 236 Lounge’de mangal partisi düzenlendi. Yönetim kurulunun da yer aldığı yemekte takım ruhuyla beraber eğlenceli dakikalar yaşandı.

Yeni sezon için hazırlık yapan Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve güce sahip olduklarını vurguladı. Yemekte yer alan Manisa Futbol Kulübü Başkanı ve eski Manisa Büyükşehir Belediyespor Başkanı Mevlüt Aktan çok iyi bir kadroya sahip olduklarını belirterek, “Son şampiyonluk benim dönemimde geldi. Bu sene yine şampiyonluk zamanının geldiğini düşünüyorum. Bu kulüp sürekli üzerine koyarak gidiyor. Artık bu şehir 1’inci ligde olmalı. Bu potansiyel de var, bu güç de var” açıklamasında bulundu.

 "MANİSA HALKINA SESLENMEK İSTİYORUM"

Son düzlüğe girdiklerini ve 30-35 gündür yoğun antrenman temposunda çalıştıklarını söyleyen Basketbol Şube Sorumlusu Bora Ceylan, “Sezon, 18 Eylül’de resmi olarak Türkiye Kupası ile başlayacak. Bu hafta da artık hazırlık maçlarımız başlıyor. Oyuncularımızın performansını sahada test edecekleri sürece giriyoruz”  dedi.

Ceylan, yapılan bu organizasyonun oyuncular için moral olduğunun altını çizerek, “Buradan Manisa halkına da seslenmek istiyorum. Pandemi kuralları nedeniyle yüzde 50 kapasitemiz var. Bu takımın hedefi süper lige çıkmak. Bu yolda da Manisalı hemşerilerimizin bu takımı yalnız bırakmamasını istiyorum” dedi. Bunun yanında Türkiye Kupasından sonra lig maçlarının başlayacağını da belirtti.

POTADAN MANGAL BAŞINA

Mangal partisinde bir araya gelen yeşil-beyazlı ekipten Takım Kaptanı Recep Doğrugöz, Fatih Cantitiz ve takımın yeni transferi Diante Watkins mangal başına geçerek eğlenceli dakikalar yaşadı. Yemekte Basketbol ekibinden Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Kadayıfçılar, Özcan Nalbantlar, Gökmen Aytaç, Orhan Haşim Elmalı ve Velihan Yumrukaya, Başantrenör Ceyhun Cabadak ve Genel Menajer Nihat Mala da yer alırken, Manisa Futbol Kulübü Başkanı Mevlüt Aktan ve Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç, Yumrukaya gibi isimler yemeğe katıldı.  

Yemekten sonra toplu bir hatıra fotoğrafı çektirildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263