banner280
Öne Çıkanlar AA 6 kişi 2019 2018 2 ölü

Gaziantep’ten “ Spor Dostu Kent”  hareketi
GAZİANTEP (İGFA)- Gazi gençleri sporla buluşturmak için “ Spor Dostu Kent” etkinliğini yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, gündelik yaşamlarında spor aktivitelerini arttırarak Futbol Şenliğini düzenledi.

Gazi şehirli gençler arasında Büyükşehir Belediye Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Futbol Şenliğine 16-22 yaş arası katılım sağladı. 200 gencin 8 ayrı alanda yarıştığı şenlikte dereceye giren yarışmacıların ödüllerini Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay ve Büyükşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanı Zekeriya Efiloğlu verdi.

Yarışmacıların ödüllerini verirken konuşan Efiloğlu, “Sportif faaliyetlerle sık sık gündeme gelen Gaziantep’imiz ve gençlerimiz için organize edeceğimiz daha çok etkinlik olacak. Sporuyla yükselen bir şehir olma yolunda ilerliyoruz. Organize edilen yarışmalara gençlerimiz kayıtsız kalmıyor, her seferinde yoğun katılım sağlıyor. Bu etkinliğe destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e teşekkür etti”  dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263