Öne Çıkanlar CHP polis Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Gebzespor'da İlker Çakır dönemi

Gebzespor’un olağanüstü kongresinde başkanlığa ilker Çakır seçildi. Çakır kongrede yaptığı açıklamada “Hedefimiz üst ligler”dedi.

İlk oturumda çoğunluğun sağlandığı toplantıya taraftarlar ilgi gösterirken, kongreyi Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Millet ittifakının CHP’li Gebze Belediye Başkan Adayı Recep Dursun, Gebzespor’un eski kulüp başkanları Yusuf Öztürk ve Yavuz Unsur da takip etti. Divan başkanlığını Mücahit Sak’ın, katip üyeliklerini ise Eşref Doğmenç ve Yasin Bozkara’nın yaptığı kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

ABBAS SIR YÖNETİMDE
Kongrenin açılış konuşmasını yapan Gebzespor’un başkanı Abbas Sır, TFF, Spor Toto Teşkilatı, SGK ve  Vergi Dairesi’nden aldığı ‘Gebzespor’un borcu yoktur’ yazılarını kongreye gelenlere gösterirken duygu dolu anlar yaşadı. Göz yaşlarını silerek konuşan Sır, büyük bir gururla görevi İlker Çakır’a teslim etti. Ayrıca  Abbas Sır dahil Gebzespor’un mevcut yönetimi Çakır’ın da listesinde yer aldı. Bu isimlerin çoğu daha önce Çakır ile birlikte Gebzespor’da görev yapmışlardı.

YÖNETİM 9’DAN 17’YE ÇIKTI
Sır’ın açılış konuşmasının ardından Divan heyeti Gebzespor Kulübü’ndeki yönetici sayısının 9’dan 17’ye çıkarılmasını için tüzük değişikliğini Genel Kurul’a sundu. Oy birliği sonucunda Gebzespor’daki yönetim kurulu listesi 9’dan 17’ye çıkmış oldu.

ÇAKIR: “HEDEF ÜST LİGLER”
Alkış ve tezahütlar eşliğinde söz alan Çakır, yeniden Gebzespor başkanı olarak yaptığı ilk konuşmasında üst ligleri işaret etti. Tebrikleri kabul eden Çakır, kongre sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, “Abbas Sır ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Kulübü çok iyi yönetmişler. Gebzespor’un borcu olmaması üst liglerin habercisidir. Biz de üst ligler hedefini yakalamak için çaba göstereceğiz” dedi.

GEBZESPOR YÖNETİM KURULU

İlker Çakır

Abbas Sır

Bülent Turhan

Şener Çelikkaleli

Mustafa Turhan

Recep Avcı

Köksal Aydın

Cem Demir

Sezai İri

Semih Yılmaz

Ersan Dikmen

Hakan Çil

Kurtuluş Çolak

Gencay Yıldıztekin

Bayram Şen

Ramazan Sarı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263