banner281
Öne Çıkanlar Tekirdağ Sakarya Selami Şahin ayva lokumu Şişecam Topluluğu

İSMAİL  ALTAY Spor Kulübünden muhteşem program

İsmail ALTAY hoca başarılı olan sporcularını ve spora destek olan sporcu velilerine plaket takdimi yaptı.

Spor kulübünde yapılan sporcuların antrenörlerin ve ailelerin büyük ilgi gösterdiği programda, İsmail ALTAY hoca gençlere sahip çıkılması gerektiğini sporun insanı maneviyata daha yaklaştırdığını bu gibi alanların çoğaltılması gerektiğini söyledi.

Altay İhtisas Spor Kulübü yönetim ininde tam kadro katıldığı programa minik sporcuların müsabakaları damga vurdu, sırasıyla gençler ve büyüklerin gösterileri yapıldı.

Antrenör ve şampiyonların ödülleri takdim edildi. Programa İsmail hocanın sporcuları KickBoks Federasyon Yönetim Kurulu üyesi Faruk SÖNMEZ de katıldı. Plaket taktimi Ahmet KALKAN, Yücel BAYAN, Mustafa TUNCEL, Aytekin DEMİRCİ, Murat KANLI, Sevim KİRİŞ, Erkan ÇİFTÇİ. Türkiye şampiyonu Savaş DAŞTAN, dünya 2. Murat TURAN, Serdar, Serdar SUCİ.

İsmail ALTAY sporcu ailelerini de unutmadı desteklerinden dolayı plaket taktimi yapıldı. Sibel ÇİFTÇİ, Aysun AKBULUT, Birsen YILMAZ, Semiha BALABAN, Derya ERDOĞAN, Akgül ÇİFTÇİ, Nülifer DANYILDIZ, Nalan ÇOBAN, Muhammed KILIÇARSLAN, Ayhan AKBULUT, Fevzi KURUCU, Akın KAYA, Osman AYAR, Alihan KABUL.

Ayrıca sporcuların kuşak sınavda yapıldı. Başarılı olan sporcular bir üst kemere geçtiler. Aileler ve sporcular mutlu bir gün geçirmiş oldular. Aileler Altay Spor Kulübüne çocuklarını gönderdikleri için mutlu olduklarını söylediler.

Yönetim kurulu olarak herkese teşekkür eden ALTAY hoca yönetimini de tanıttı. Zeki GÜNDÜZ başkan vekili, Erdal İLGÜN, Ekrem KORKMAZ, Serdar SUCİ, Zerrin KULOĞLU, Güven ALTAY ve Ayla İLGÜN (Kedfe Kadın Kolları Başkanı). Ayrıca pusula gazetesi sahibi Yakup UZUN ada İsmail ALTAY tarafından plaket takdimi yapıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263