Öne Çıkanlar CHP polis Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

İzmit Başkanlık Kupası'nda yarı finalistler belli oldu

İzmit Belediyesinin bu yıl ikincisini düzenlediği Başkanlık Kupası’nda dün oynanan C ve B grubu mücadelelerinin ardından grup aşamaları tamamlandı. Gruplarını lider tamamlayan Kadıköy Spor, Gültepe Spor, Bekirdere Spor ve Bekirpaşa Masterlar adlarını yarı finale yazdıran ekipler oldu.KOCAELİ(İGFA)-Grup aşamasının son gününde oynanan ilk karşılaşmada Bekirdere Spor ile Çubuklu Bala Spor kozlarını paylaştı. Genç sporculardan kurulu Bekirdere Spor, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 3-1 kazanarak yarı finalde Bekirpaşa Master ekibinin rakibi oldu. Günün ikinci maçında Selanik Spor karşısında zorlanmayan Kadıköyspor, sahadan 3-0 gibi net bir skorla galip ayrılarak yarı finale yükselen bir diğer takım oldu. 

Kupa organizasyonunda yarı final heyecanı; 15 Ekim Cuma(Yarın) günü saat 19.00’da oynanacak Kadıköy Spor-Gültepe Spor ve saat 20.30’da başlayacak Bekirdere Spor-Bekirpaşa Master müsabakaları ile devam edecek. Bu maçlardan galip ayrılan iki ekip, 17 Ekim Pazar günü düzenlenecek büyük finalde şampiyonluk için sahaya çıkacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263