Öne Çıkanlar Kutsal kur şantaj Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu Enuygun.com Seyahat Analisti Tuğba Hacıbayramoğlu

Kocaeli'de optimistçilerin final heyecanı

KOCAELİ (İGFA) - Türkiye’nin en önemli su sporu etkinliklerinden biri olan yelken yarışları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Başiskele sahilinde yapıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Yelken Federasyonu iş birliğiyle gerçekleştirilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Optimist Trofesi Yelken Yarışları’nda final heyecanı yaşandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Optimist Trofesi Yelken Yarışlarının son gününde kadın ve erkek gruplarında 3’er yarış yapıldı. 50 sporcu kürsüye çıkmak için yarıştı. Gün sonunda 5 kategoride dereceye giren 19 sporcuya ve yarışmaya katılan tüm spor kulübü temsilcilerine ödülleri verildi. Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, yarışmaya katılan tüm sporculara teşekkür etti.

Optimist Genel Kategorisinde İçdaş Spor Kulübü Derneği sporcusu Kayra Doğan birinci, İzmit Yelken Kulübü Spor Derneği Sporcusu Duru Demirdalmış ikinci, İçdaş Spor Kulübü Derneği Sporcusu Elvin Gürbüz üçüncü, Körfez Yarımca Yelken Kulübü Sporcusu Levent Kaldırım dördüncü, İzmit Yelken Kulübü Spor Derneği Sporcusu Can Er beşinci oldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263