banner280
Öne Çıkanlar AA 6 kişi 2019 2018 2 ölü

Kocaeli’de sporcu gençler GEBZESEM’i bekliyor

KOCAELİ (İGFA) - Gebze ilçesinde yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak olan Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nde (GEBZESEM), birçok farklı branşta sporcu Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonalarındaki müsabakalara hazırlanmayı dört gözle bekliyor. İzmit ilçesindeki SEKASEM ve Gebze’de hizmete başlayacak olan GEBZESEM, tüm sporculara ücretsiz hizmet verecek.

MUHTAR KARAMAN “GEBZESEM BÖLGEMİZE VE ÜLKEMİZE KATKI SAĞLAYACAK”

Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı ve GEBZESEM’in inşa edildiği Tatlıkuyu Mahallesi’nin muhtarı Cevat Karaman, “Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’nin bölgemize ve ülkemize büyük katkı sağlayacağına eminim. Bu tesisi yaptırandan ve yapandan Allah razı olsun. Bu tesis Tatlıkuyu’da yapılan bir yatırım değil, Gebze’ye ve bu bölgedeki 4 ilçeye hizmet edecek güzel bir yatırım. Bölgemizden çıkacak olan sporculara büyük fayda sağlayacağına inanıyorum” dedi.

TANER, GEBZESEM’DEN AVRUPA VE DÜNYA ŞAMPİYONU ÇIKACAĞINA İNANIYOR

Gebze’de oturduğunu ve 10 yıllık bir spor geçmişi olduğunu ifade eden Lisanslı sporcu Taner Örs, “Beş yıl Boks, Kick Boks ve Wushu yaptım. Diğer beş senesinde ise vücut geliştirme çalıştım. Yeni açılacak olan Gebze Sporcu Eğitim Merkezi’ne ben de tüm lisanslı sporcu arkadaşlarımızı bekliyoruz. Tesis üstelik konum olarak çok güzel bir yerde. Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz. Gebze’den, Çayırova’dan, Darıca’dan çok kolaylıkla ulaşılabilecek bir tesis. Sporcu arkadaşlarımız buraya rahat bir şekilde gelerek sporlarını yapabilir. İlerde Avrupa şampiyonası olsun, dünya şampiyonası olsun tüm buradan çıkacak sporcularımıza başarılar diliyorum. İnanıyoruz ki bu başarılar bu tesiste gerçekleşecek” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263