Öne Çıkanlar CHP polis Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Kocaelispor'un tarihi dergi oldu

Ufuk BAĞAN-(HÜR KOCAELİ)

Uzun süredir titizlikle hazırlanan dergi 52 sayfadan oluştu. Kocaelispor’a olan ilgisini her fırsatta dile getiren ve en zor günlerinde bile camianın yanında durarak yeniden ayağa kalkmasına tüm samimiyetiyle katkı sunan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in talebiyle hazırlanan dergi tamamlandı ve 2 bin adet basıldı. 

İzmit Belediyesi personeli, koyu Kocaelisporlu Mehmet Açık’ın hazırlanmasında emek harcadığı dergide, Kocaelispor’un 55 yıllık mazisinde elde ettiği 5 şampiyonluk ve 2 Türkiye Kupası zaferine geniş olarak yer verildi. Yeşil-Siyahlı kulübün efsane futbolcuları ve yöneticilerinin de yer aldığı dergide o dönemlerde kentte yayın yapan gazetelerden alınan haber kupürleri kullanıldı. Derginin dağıtımına Dünya İzmitliler Günü olarak da ilan edilen 24 Nisan Kocaelispor’un kuruluş yıldönümü öncesinde başlanıyor. 

8’NCİ ÇERÇEVE KUPAYI BEKLİYOR 

İzmit Belediyesi ayrıca Kocaelispor tarihindeki 7 şampiyonluğu getiren kadroların yer aldığı bir büyük poster de bastırdı. Posterde bulunan 8’inci çerçeve ise boş bırakılarak içine ‘Yükleniyor’ mesajı yazıldı. Son çerçeveye bu sezon sonunda üst lige çıkması beklenen takımın kadrosunun girmesi arzu ediliyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263