banner280
Öne Çıkanlar 2019 AA 6 kişi 2018 2 ölü

'Kütahya Seramik vizyonunu yansıttık'

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, iki gün süren 41’inci İstanbul Rallisi yarışına katıldı. Ralli tutkusuyla tanınan Erkan Güral ve Burak Koçoğlu ikilisi, 41’inci İstanbul Rallisi’nde hem performansları hem de araç ve kıyafet uyumuyla dikkat çekti.İSTANBUL(İGFA)- İstanbul Otomobil Spor Kulübü tarafından düzenlenen 41’inci İstanbul Rallisi, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral’a çok sayıda heyecanı bir arada yaşattı.

Yeğeni Fevzi Eren Sürmeli ile Türk bayrakları altında start alan Güral, 26 Kasım Cuma saat 19.15’de Tuzla’daki Via Port Marina’da başlayan ve iki gün süren 353 km kilometrelik parkuru başarıyla tamamlayarak RC2 kategorisinde 5. oldu. Görkemli bir seremoni ile finişe ulaşan Güral, performansıyla göz doldurdu. Erkan Güral ve Burak Koçoğlu ikilisi RC2 sınıfında 5. olarak tamamladı. 

Araba merakından dolayı ralli pilotu olduğunu belirten Erkan Güral; bu sporun stresli iş yaşamına olumlu etkileri olduğunu belirtti.  Güral, “Tasarımda sınırları zorlayan NG Kütahya Seramik’ten aldığım tasarım vizyonunu aracımıza yansıttık’’ dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263