Öne Çıkanlar CHP polis Tarihi konak Necmettin Kuyucu Turkcell Türkiye Kulüpler Arası Genç ve Açık Yaş Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

Manisa takımlarından Vestel'e destek


MANİSA (AA) - Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, yerli ve milli üretime destek amacıyla sezon boyunca formalarında taşıyacakları "Vestel" reklamından ücret almayacak.

TFF 2. Lig ekibinin kulüp başkanı Mevlüt Aktan, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerli malı kullanımı çağrısına destek verdiklerini belirtti.

Aktan, şunları kaydetti:

"Ülkemizin içinden geçtiği bu zorlu süreçte yerli malı kullanımını özendirmeyi amaçlıyoruz. Türkiye'ye uygulanmak istenen ekonomik yaptırımlara karşı duyarsız kalmayacağız. Her zaman sporun içerisinde yer alan Vestel'in de yanında olduğumuzu göstermek ve farkındalık yaratmak amacıyla sezon boyunca formamızda yerli firmamızın reklamıyla çıkacağız ve herhangi bir ücret talep etmeyeceğiz."

Öte yandan Manisaspor Kulübü Başkanı Bülent Baygeldi de taraftarlara başta Vestel olmak üzere Türkiye'de üretilen yerli ürünleri tercih etmeleri çağrısında bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner266

banner263